tiistai 24. huhtikuuta 2018

Iloista juhlintaa ja pitkiä päiviä

E-0168 E-0290 E-0284 DSC_0314
Kuvat © Arttu Yli-Rohdainen

Perjantaina täytin 24 vuotta ja samana päivänä juhlittiin meidän ainejärjestön, Opekkaan 122-vuotisjuhlia. Synttärijuhlinta ja vuosijuhlat meni siis mukavasti samassa paketissa! Vuosijuhlat oli kyllä upeat ja hauskaa oli koko illan. Oli myös kivaa pitkästä aikaa pynttäytyä oikein kunnolla! Viikonloppuna lähdettiin kotikotio käymään, missä pääsin juhlimaan synttäreitä vielä nauttimalla aikaisia vappumunkkeja ja muita herkkuja. Sen kummempaa synttärijuhlintaa ei tullut harrastettua, mutta josko ens vuonna sitten isommin, kun tulee 25 vuotta mittariin?! Saa nähdä. 

Tällä viikolla mulla on meneillään ehkäpä koko lukuvuoden tiukin viikko, sillä eilen alkoi kesätyöt ja tällä viikolla pitäisi saada myös kaikki kässätyöt tehtyä ennen kuin meidän koulun tilat menee säppiin remontin tieltä. Lähes aamusta iltaan tulee oltua töissä ja koululla. Aika hiljaista on ja tulee olemaan täällä blogin puolella, mutta toivottavasti toukokuussa pääsen palaamaan normaaliin rytmiin. Joka muuten alkaa jo ens viikolla, mihin tää aika katoaa?!

1 kommentti:

  1. On kyllä kiva, kun pääsee pitkästä aikaa pynttäytymään oikein kunnolla. Itse en ole pitkään aikaan ollut missään isoissa juhlissa. Joten ei ole tullut käytettyä yhtä ihanaa pukua, jonka löysin kerran alennuksesta. https://www.firmanbileet.fi/yritystilaisuudet-ja-tapahtumat/

    VastaaPoista