torstai 29. marraskuuta 2018

Viimeaikaiset suosikit

page

Lumi ja pakkanen. Tää meni just suunnitelmien mukaan. Kun oltiin reissussa, täällä oli märkää, synkkää ja masentavaa. Kun tultiin takasin, saatiin lunta ja pakkasta! Täydellistä. Pimeät illatkin on muuttuneet masentavista tunnelmallisiksi ja lumiset maisemat (vaikkei sitä lunta paksua kerrosta olekaan) auringon paisteessa saavat suupielet nousemaan korviin. Harmi, että tänään plussakelit on sulattanu kaiken tuon kauneuden pois...

Imagine Dragonsin uusi levy. Ei olla Viljamin kanssa viime aikoina juuri muuta kuunneltu kun ID:n uutta Origins-levyä. Ihan täyttä kultaa. Okei, yks biisi ei oikein nappaa, mut viidestätoista biisistä yks on kuiteski aika pieni prosentti. Suosittelen kuunteleen, jos tollanen alternative -tyylinen musa yhtään nappaa. 

Jouluiset syötävät. Glögiä, puuroa omena-kanelimarmeladilla, piparitaikinaa ja limppua itse tehdyllä tuorejuustolevitteellä. Muun muassa näitä on tullut suurkulutettua tässä viikon sisään. Näiden nautiskelu illalla kynttilän valossa tai aamulla aamutakkiin kääriytyneenä auringonsäteiden pilkistäessä kaihtimien välissä = aika jees. Eilen sain ekat piparit uuniin asti ja viikonloppuna ajattelin tehdä ehkä ekan satsin riisipuuroa. Best. Tänään myös pidettiin kaverin kanssa joulukorttipaja ja tuli maistettua Annas-piparien kausimakua Polka. Oli kyllä hyviä!

Mun uus välikausitakki. Oon jo varmaan parin vuoden ajan haikaillut välikausitakin perään, mutta sellasia ei oikein meinannut löytyä (mikä on aika kummallista ottaen huomioon millä leveysasteilla tässä elellään). Ja tällä siis tarkoitan kevyesti topattua takkia, joka toimisi tässä nollan tienoilla, kun tuulipuvuntakki on liian ohut ja toppatakki turhan tuhti. Oikeastaan kaikki tarjolla olleet on sellasia makkaraisia kevyt untuvatakkeja, jotka ei oo oikein tehnyt muhun vaikutusta. Noin kuukausi sitten mua kuitenkin onnisti, kun bongasin intersportista Helly Hansenin tuulenpitävän ja vedenkestävän kevytvanutakin. Just sopiva paksuus ja tosi nätin näköinen (tykkään niin tosta punasesta väristä). En yleensä oo mikään merkkituotteiden kannattaja ja tää oliki varmaan kallein vaateostos mitä oon koskaan tehnyt, mutta toivon, että tää kestäiskin sit monta vuotta eteenpäin. Käyttöönottopäivästä lähtien ollut jo joka päivä käytössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti