torstai 14. joulukuuta 2017

Kuvia jouluisesta kodista & viimeisimmät kuulumiset


DSC_0360 DSC_0368
Oho, tässä onkin viikko vierähtänyt nopsaan ilman postauksen postausta! No, kiirettä on pitänyt, eikä se maailmaa kaada. Tässä kuulumisia viimeiseltä viikolta:

  • Kouluhommat alkavat pikkuhiljaa tältä syksyltä olemaan kasassa. Hiukan jää vielä ens viikolle hommia, mutta todellakin aletaan olla voiton puolella! Ja tänään tosiaan viimeiset demot, jonka jälkeen virallisesti alkaa joululoma, jee!
  • Viime perjantaina Raumalla oli tällanen häppeninki kuin tonttujen yö ja käytiin parin kaverin kanssa vähän fiilistelemässä joulutunnelmaa Vanhassa Raumassa. Kierreltiin pieniä kivijalkakauppoja, käytiin nauttimassa höyryävät glögit Kaffebarissa ja katseltiin ilotulitusta. Illemmalla innostuttiin vielä menemään meidän opiskelijabaariin kuuntelemaan yhden meidän yliopiston opiskelijabändin keikkaa, missä he vetivät suomalaisia klassikkokappaleita Suomi100-hengessä. Ihan tosi onnistunut ja kiva ilta kaikin puolin!
  • Viikonloppuna ajelin yksikseni Vesilahteen, missä vietin paljon aikaa sukulaisten kanssa, nautiskelin Äitin tekemää riisipuuroa ja neuloin sukkia yhdessä pikkusiskon kanssa samalla telkkaria töllöttäen. 

DSC_0343 page2
  • Kävin maanantaina juttelemassa mun harkkaopen kanssa (mulla alkaa siis tammikuussa kahden viikon harjoittelu) ja siitä jäi tosi hyvä fiilis, vaikka jotenkin jännitin sitä etukäteen! Koulu on siis sama, missä oon välivuotenani ollut koulunkäyntiavustajana ja oli kyllä tosi kiva palata tuttuun kouluun (vaikka se onkin tässä välissä rempattu niin, etten osannut edes kulkea siellä). Ens vuosi on varmasti mukava aloittaa sieltä!
  • Tällä viikolla olin niin onnellinen, kun satoi kunnolla lunta! Voi, kun se oikea talvi jo alkais. Oisin voinu vaan istua siellä lumisateessa napit korvilla kuunnellen joululauluja vaikka kuinka pitkään. 
Lumi nostatti joulumieltä entisestään ja niin varmasti tekee myös tänään alkava joululoma! Viikonlopun suunnitelmissa joululahjaostoksia, pikkujouluja ja joulutoria - ihan mahtava viikonloppu siis tiedossa! Ensi viikolla palataan vielä Raumalle tekemään viimeiset kouluhommat ja siivoamaan koti joulukuntoon, mutta sitten päästäänkin nauttimaan joulurauhasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti