maanantai 19. helmikuuta 2018

Viimeaikaiset suosikit

DSC_0359 DSC_0362
Ystävänpäivän yllätyspaketti. Viime postauksessa mainitsinkin kuinka lähetin ystävänpäivänä kaverilleni lapaset, mutta sitä en arvannut, että muakin odottaisi kotona ystävänpäiväpaketti tältä samaiselta ystävältä! Aivan ihana yllätys ja piristi kyllä päivää. Toki mieluusti olisin viettänyt ystävänpäivän näkemällä ystäviä, mutta koska se ei ollut mahdollista niin tällaisen pienet muistamiset on kyllä ihania yllätyksiä. 

DSC_0268
Neilikat. Neilikat on ollut jo pitkään mun lempparikukkia ja siihen on selkeä syy niiden kauniin ulkomuodon lisäksi. Nämä neilikat on ostettu kaksi viikkoa sitten (ja kuvakin silloin otettu, jolloin olivat vielä nupulla) ja kaksi päivää sitten sain kimpun tulppaaneita ja tänään katselin kuinka neilikat ovat jopa paremman näköisiä! Mistään muista leikkokukista ei vain ole yhtä pitkäksi aikaa iloa kuin neilikoista, vaikka muutkin toki kauniita ovat.

DSC_0286
Kaunis kalenteri. Lumipalloefektin lailla lisääntyvät deadlinet eivät itsessään ole kuulunut viimeaikaisiin suosikkeihin, mutta onneksi hommaa voi edes hiukan piristää kauniilla kalenterilla. Tämän Nunucon kalenterin sain joululahjaksi ja oon kyllä tykännyt paljon.

DSC_0394
Siemensekoitus. Siis nykyään oikeestaan joka kerta kun eksyn Prismaan, niin nappaan yhden pussin mukaan. Pussissa on siis paahdettuja ja suolattuja auringon- ja kurpitsansiemeniä sekä soijapapuja ja on meinaan ihan sairaan hyviä! Kokonaisen pussin vois vetästä kerralla huiviin. Eikä maksa kuin reilun euron. Menis varmasti paremmin kuin hyvin esim. salaatin seassa, mutta toistaseks oon nautiskellut näitä ihan sellaisenaan. 

DSC_0281
Bujoilu. Oon päässyt hyvin bujoiluun mukaan, vaikka välillä meneekin useempi päivä ennen kuin muistan taas päivittää erinäiset taulukot ajantasalle. Toki tää näyttää välillä vähän liiankin rehellisesti esimerkiksi oman liikkumisen laidan, joka ei oo kovin hääppöstä ollut viime aikoina... Mutta nyt on ollut mun värikynätkin (ja mun hieno askartelemani värikynäpenaali) kovalla käytöllä! Jos oot missannu mun aiemmin tekemän postauksen bujon trackereista, niin käy tsekkaamassa se täältä. 

DSC_0421
Tuparit ja vegaaniset kahvitarjottavat. Saatiin siis lauantaina mun äiti, pikkusisko, mummu, kummitäti ja kummityttö tänne meille viettämään tupaantuliaisia ja päätin haastaa itseni ja valmistaa kaikki tarjottavat vegaanisina. Ne onnistu oikein hyvin ja näytti maistuvan! Ajattelin jakaa ohjeet täällä vielä myöhemmin, niin tekin pääsette testaamaan niitä halutessanne. Tuparit meni muutenkin kaikin puolin mukavasti ja oli kiva saada tänne pitkästä aikaa vieraita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti