keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Viimeisimmät suosikit

DSC_0462 Lenkkeily. Koska ilmat on ollu niin mahtavat, niin lenkkeily on ollu erityisen kivaa. Varsinkin lenkit järven tai meren rannassa on ihan lemppareita. Varsinkin, jos kuulokkeista soi hyvä musiikki tai saa jutskailla hyvän kaverin kanssa viimesimmät kuulumiset.

Työt. Siis työt sillä tasolla, että ainahan sitä lomalla olis mielummin, mutta tällä hetkellä töissä käyminenkään ei tunnu yhtään pahalta. Työkaverit on huippuja, työ itessään ihan mieluisaa ja palkkapäivät parin viikon välein tuntuu enemmän kuin kivalta.

DSC_0490 Alpron palkintopaketti. Osallistuin instassa yhteen Alpron kilpailuun liittyen heidän uusiin jätskimakuihin. Onni osui kohdalle ja voitin arvonnasta tuon yllä olevan paketin itselleni. Koska he eivät tietenkään voineet lähettää jätskiä postissa, niin sain kaikkea kivaa härpäkettä seuraaviin jäätelön nautiskeluhetkiin. Varsinkin tuo Indiskan kulho on ihana! Positiivinen yllätys, kun odotin sieltä jo tulevan jonkun rantapallon isolla Alpron logolla tai muuta yhtä turhaa, mutta ei sentään.


Tuet turvattu. Kouluhommissa oon saanu sen verran kirittyä, että tukia ei pitäisi joutua palauttelemaan, jes! Tää kevät on kyllä ollu yhtä taistelua ja vieläkin hommaa riittäis ihan kiitettävästi. Voi, kun vois vaan käydä töissä ja pitää vapaa-ajan vapaa-aikana....

DSC_0438 Elias Kaskinen & Päivänsankarit - Puolet. Ihana biisi! Oon luukuttanu tätä joka päivä. Nyt vaan oottelen, milloin he sais kokonaista albumia pihalle...

Parvekkeen sisustus. Nappasin viikonloppuna äitiltä mukaan yhden baden-badenin meidän parvekkeelle, kun heillä ei ollut sille käyttöä. Ihanaa, kun on kerrankin paikka parvekkeella, missä voi lökötellä! Muutenkin sisustin parveketta hieman uusiksi ja kävin ostamassa muutamat kesäkukat, joten nyt oon aika tyytyväinen. Tälläkin hetkellä kirjoittelen tätä postausta partsilta käsin, parasta!

Mulla on nyt meneillään elämäni ensimmäinen yövuoroviikko töissä ja tää on kyllä todella outoa. Tuntuu, ettei vuorokaudenaikoja ole ollenkaan ja koko ajan on ihan kujalla siitä, mikä päivä ja mikä kellonaika milloinkin on. Eilen herättyäni ajelin Turkuun moikkaamaan koulukaveri Severiä ja hänen valloittavaa 2-vuotiasta tyttöä ja oli kyllä ihanaa viettää kesäinen päivä siellä, kun ei olla hetkeen nähty. Tänään kuitenkin oli parasta, kun tiesi, ettei ole suunnitelmia ja huoletta sai nukkua pitkälle päivään. Kohta alankin valmistautua taas töihin lähtöön. Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Mä jo odotan perjantaita, sillä sillon mennään katsomaan paljon hehkutettu Mamma Mia -musikaali Helsinkiin, jännää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti