keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Ihastuttava Notting Hill ja lomakuulumiset

DSC_0079 DSC_0040 DSC_0078 DSC_0027 page4 DSC_0048 DSC_0025
Ohhoh, kaks viikkoa taas vierähtänyt ilman postausta. Kesäsin blogi jää aina vähän vähemmälle huomiolle ja se vaan menee niin. Nyt kuitenkin mietin, että ois kiva tulla jotain kirjottelemaan, mutta ei mulla oo mitään kuvia otettuna. Noh, sithän muistinkin, että onhan mulla näitä Lontoo-kuvia vieläkin odottelemassa luonnoksissa! Näiden varjolla aattelin siis tulla kertoileen viimeisimmät kuulumiset. 

Mullahan on tosiaan loma alkanut ja jo viidettä lomapäivää vietellään. Ekana lomaviikonloppuna siivosin kämpän pitkästä aikaa kunnolla, nautin auringosta ja otin rennosti. Lauantaina olin RTK:n saunaillassa, mikä oli just kiva tapa heittää heipat työkavereille ja jäädä lomalle. Maanantaina meillä kävi vieraita ja eipä oo mukavampaa tapaa viettää maanantaita tuon 11 viikon työaherruksen jälkeen kuin olla läheisten kanssa ja nautiskella elämästä. Nyt pari päivää oonkin koittanut olla ahkera ja kiriä silloin keväällä kesken jääneiden kouluhommien kanssa ja täytyy sanoo, että alkaa näkyä jo valoa tunnelin päässä! Niin hyvä fiilis. Huomenna jätetäänkin hetkeksi Rauma taakse, kun lähdetään kotikonnuille viettelemään kesälomaa ja edessä onkin kaikkea kivaa lomatekemistä.

Ps. Hei kattokaa ny noita Notting Hillin taloja. Voiko söpömpiä olla? Jotta tää postaus nyt liittyis ees jotenkin noihin kuviin, niin sanottakoon vaan, että menkää ihmeessä Notting Hilliin, jos mahdollisuus tulee eteen. Niin symppis paikka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti