torstai 2. toukokuuta 2019

Heipat huhtikuulle

DSC_1668

Huhtikuun...

Yleinen fiilis: Tosi hyvät fiilikset! Sain kaikki kouluhommat purkkiin ja nautin valosta ja lämmöstä. Sijaisuuksien tekeminen on myös aiheuttanut - välillä toki turhautumisen tunteita - mutta myös hyviä fiiliksiä. Huhtikuu oli toivoa täynnä ja katse tiukasti tulevassa.

Kohokohta: Asunnon saaminen. Kuukauden päästä asutaan jo Nokialla, hurjaa!

Katsotuin TV-sarja: En osaa sanoa katsotuimmasta, mut Temppareitten uutta jaksoa tulee odotettua aina kovasti!

Kivoin aktiviteetti: Puuhommat. Hahaa, uskokaa tai älkää, mut se on oikeesti musta kivaa hommaa. Ei tarvi rasittaa aivoja ollenkaan ja saa mukavasti hyötyliikuntaa samalla!

Mieluisin ostos: Lasinen juomapullo muumikuosilla. Tarvitsin juomapulloa edellisen hajonneen tilalle ja tää muumipullo kiinnitti mun huomion. Kyseessä siis Kiipeilypuu -niminen pullo ja musta se on hirmu söpö!

Ekojuttu: Vihreiden lisääntyneet paikat eduskunnassa (vaikka muuten vähän pettynyt lopullisiin äänestystuloksiin olinkin). Vegeruokien kohdalla testissä on ollut agar agar -jauhe sekä kala namak -suola! 

Luukutetuin biisi, levy tai soittolista: En tiä onko kaikista luukutetuin, mut oon löytänyt Egotripin biisin Ennen ja nyt, joka on tosi hyvä! En ees tiedä, onko toi biisi joku vanha vai uusi, mutta jos et oo kuullu ni kantsii tsekata.

Lemppari syötävä: Pääsiäismunat... Ylläri. Meillä on niitä nytkin olkkarin pöydällä, kun ollaan hamstrattu niitä jonkin verran aleista :-D

Päässä pyörinyt haave: Oon tasaisesti haaveillu kaikesta mahdollisesta. 

Elämys, kokemus, retki, reissu tai muu hauskanpito: Jannan kanssa vietetty aika viime viikonloppuna. Siitä kertoilinkin jo aiemmin! 

Muut kivat asiat: Saatiin gradusta nelonen! Eli parempi kuin mitä oltais odotettu. Meidän yhteinen kummipoika sai ristiäisissä ihanan nimen. Saatiin pariinkin otteeseen meille vieraita Raumalle. Vietin mun synttäreitä kahen parhaan typyn kanssa Tampereella. Sain Viljamilta kivan synttärilahjan (Viljami harvemmin lahjoja ostelee). Ja siskon tuomat kukat oli ihania. Semmosia, hyvä kuukausi siis. 

Nyt toivotaan, että toukokuusta tulee aurinkoinen ja lämmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti