perjantai 12. heinäkuuta 2019

Leivonmäen kansallispuisto


GOPR0798 GOPR0804 GOPR0802 GOPR0815 Meidän kesäreissun viimeinen määränpää oli Leivonmäen kansallispuisto. Tää viimeisin visiitti haluttiin ottaa aika iisisti, eikä kävelemämme reitti ollut mikään pitkä. Kuljettiin osittain Mäyränkierrosta ja osittain Harjunkierrosta sekä niiden lisäksi käytiin kävelemässä Joutsniemen niemennokkaan. Viimeisin pätkä oli kyllä reitin hienoin eli se kannattaa kävellä vaikkei se mihinkään reittiin varsinaisesti kuulukaan. Me jätettiin kamat Lintuniemeen yöpymistä varten, mutta Joutsniemen tulentekopaikka vaikutti ohikulkiessa jopa kivemmalta yöpymismestalta.

Ekana päivänä keli oli sateinen ja viileä, mutta toisena päivänä saatiin nauttia auringonpaisteesta. Leivonmäen reitit ovat esimerkiksi aiempaan retkikohteeseemme, Etelä-Konneveden kansallispuistoon, verrattuna tosi helppokulkuisia eli sopivat hyvin vaikka lasten tai huonokuntoisempienkin tallattavaksi. Lisää tietoa Leivonmäen kansallispuistosta löytyy täältä: https://www.luontoon.fi/leivonmaki

Reissut sen kuin jatkuu, nimittäin tänään auton nokka kääntyy kohti Turun saariston rengastietä. Toivottavasti mulla on tän viikonlopun jälkeen jaettavaksi sieltä kasa kuvia ja vinkkejä. Hyvää viikonloppua!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti