tiistai 2. heinäkuuta 2019

Heipat kesäkuulle

GOPR0785
Koloveden kansallispuisto

Kesäkuun...

Yleinen fiilis: Super! Eka kesälomakuukausi on ollut ihan täydellinen. Ilmat on hellineet ja oon kerennyt tekeen kaikkia superkivoja juttuja. Onneks on vielä kuukausi lomaa jäljellä, mutta toivottavasti se menis vähän hitaammin, kuin tää loman alkupätkä ;-)

Kohokohta: Nyt ei kyllä pysty mainitsemaan yhtä kohokohtaa. 

Katsotuin TV-sarja:  Stranger Things! Katottiin Viljamin kanssa kesäreissulla ykkös- ja kakkoskaudet läpi, jotta meillä on kaikki tapahtumat tuoreessa muistissa, kun kolmoskausi pian saapuu Netflixiin. 

Kivoin aktiviteetti: Ehkäpä täytyy mainita tuo melominen Kolovedellä. Tai sitten Menolipun pelaaminen juhannusmökillä. 

Mieluisin ostos: Anarin retkeilyhousut! Kärkkäiseltä viimehetken ostos kesäreissuun ja voin lämmöllä suositella. Kyseessä siis nämä pökät (click!).

Ekojuttu: Nyt ei tuu mitään erityisiä ekojuttuja mieleen tältä kuulta. 

Luukutetuin biisi, levy tai soittolista: JVG:n uusimman levyn ilmestymisen jälkeen se on ollut aika kovassa luukutuksessa! Myös meidän valmistujaisjuhliin tehty soittolista on soinut monesti vielä bileitten jälkeenkin. 

Lemppari syötävä: Omatekoiset hodarit. Ei olla juurikaan tehty hodareita kotioloissa, mutta nyt on tullut tehtyä muutaman kerran ja ne on kyllä superhyviä! 

Päässä pyörinyt haave: Oman mökin omistaminen. 

Elämys, kokemus, retki, reissu tai muu hauskanpito: Valmistujaiset, kesäreissu ja juhannus. Näistä ei kyllä pysty valitsemaan yhtä! 

Muut kivat asiat: Uuteen kotiin asettuminen, kesäkirjojen lukeminen, Green Book -leffa, syksyllä alkavan työn suunnitteleminen sekä relaaminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti