keskiviikko 1. elokuuta 2018

Heippa heinäkuu!

heinäkuu1 Heinäkuu on ollu huippu! Kameraan en oo juurikaan koskenut, mutta joitakin kuvia on tullut ikuistettua instagramin puolelle, joten ne kelvatkoon tähän postaukseen. Kiva päästä itsekin muistelemaan mitä kaikkea on tullut tehtyä ja ei niitä kaikkia meinaa muistaakaan! Vielä kokonainen elokuu häämöttää edessä, joten varmasti vielä monta kivaa juttua on edessä päin.

Heinäkuussa....
heinäkuu2
... Olin vielä viikon töissä ennen kuin mulla alkoi kesäloma. Ihan luksusta oli päästä taas aloittamaan kesäloma ajoissa.

... Ekoina kesälomaviikkoina ei ollut sen kummempia suunnitelmia kuin tehdä vähän rästiin jääneitä koulutehtäviä, ottaa rennosti ja nautiskella kesäilmoista. Käytiin me äitin ja Jannan kanssa Tuurissa! Oikeesti koitin muistella, mitä oon tollon alkulomasta tehnyt, mutta en muista enää! :-D

heinäkuu3
... Tän kesän festareiks valikoitu viime kesällä hyväksi todettu Tammerfest, missä päästiin näkeen livenä muun muassa lapsuuden lempparit Pikku G, Tiktak ja Nylon Beat. Kivat pari päivää festareilla, vaikka jouduinkin kokeen ensimmäiset festarit vesisateessa (onneks välillä myös paistoi). Mulla on vähän semmonen fiilis, et Tammereista on muodostumassa vakiofestarit meikäläiselle... :-)

heinäkuu4
... Ostin elämäni ensimmäisen Gopro-kameran, josta oon haaveillut jo useamman vuoden. Sain sen heti testiin kesälomareissulle ja kaikki nää reissun kuvat onkin otettu Goprolla! Huippu vehje. Vielä kun jaksais ryhtyä reissuvideoiden editointiin... 

... Suoraa festarihulinoista lähdettiin Viljamin kanssa siis kesälomareissuun, joka alkoi Jyväskylästä ja Päijänteeltä. Suosituspeukku Camping Sysmälle, siellä vietettiin eka yö telttaillen. Sysmässä käytiin myös melomassa ja kiertämässä lyhyt lenkki Päijänteen kansallispuiston alueella. Tuolla jos jossain oli lomafiilis eikä huolen häivää. 

heinäkuu5
... Päijänteen jälkeen suuntana oli Repoveden kansallispuisto, jossa Rikun ja Siirin kanssa vaellettiin 25 kilometriä parin päivän aikana. Hellelukemat huiteli kolmessa kympissä, joten hiki virtas, mutta maisemat oli upeita ja muutenkin ihan bueno reissu. 

... Kesälomareissu jatkui kansallispuistojen jälkeen vielä Kotkaan ja Helsinkiin. Reissusta ajeltiinkin sitten kovaa vauhtia takaisin Raumalle Pitsiviikon Mustan pitsin yöhön! Toiminnan täyteinen viikko siis. 

heinäkuu6

... Heinäkuun viimeinen päivä vietettiin paljon odotetulla huvipuistoreissulla Särkänniemessä. Joka kesä ollaan jotain kivaa tehty kummitytön kanssa ja tänä kesänä kummityttö toivoi Särkkäpäivää. Itekään en oo teini-iän jälkeen käyny missään huvipuistossa ja ai vitsi, olikin kivaa! Fysiikka myös kesti yllättävän hyvin, vaikka epäilin, että kestääkö pää ja vatsa paria laitetta enempää. Kerittiin myös käydä hellimässä eläimiä Koiramäessä ja pällistelemässä kaloja akvaariossa, joten koko Särkkä kokonaisuudessaan tuli koluttua läpi. Super kiva päivä. 

Paljon on kerennyt tehdä muutamassa viikossa ja onneks lomaviikkoja on vielä usea jäljellä. Toki lomailu ei oo ihan samanlaista, kun muut palaa jo töihin ja kouluihin. Eiköhän sitä silti tuu tehtyä vielä kivoja juttuja ja kerättyä voimia vikan opiskeluvuoden ponnisteluihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti