perjantai 23. marraskuuta 2018

Aasian reissun top 5


Aasiasta on palauduttu kotiin ja pientä lomalta paluu masennusta on kyllä havaittavissa... Muutama päivä kotona tuntu kivalta, mut nyt voisin taas palata tonne lämpimään :-D Kaiken kaikkiaan oli kyllä onnistunut ja ihana reissu. Samalla ihanaa ja samalla vähän kurjaa kattella kaikkia kivoja kuvia mitä tuli otettua. Nyt oon kuitenkin kerennyt käymään kaikki kuvat läpi, niin ajattelin tännekin heittää muutaman! Samalla meiän reissun top 5 juttua.

GOPR0479 DSC_0075 GOPR0441

1. Maisemat. Ei ehkä mikään yllätys, että saatiin nähdä sekä Singaporessa että Langkawilla ihan sairaan hienoja maisemia. Oli ne sitten luonnon muovaamia maisemia tai ihmisen rakentamia. Meidän loma olikin just tän takia täydellinen sekotus kahta niin erityyppistä maisemaa ja meininkiä: suurkaupungin vilskettä ja paratiisisaaren rauhaa. Molemmista tykättiin kyllä tosi paljon.

DSC_0287 page2 DSC_0428

2. Eläimet. On parasta nähdä eläimet niille luonnollisessa ympäristössä ja päästiinkin näkemään monta eläintä, joihin ei tulis Suomessa eikä edes Euroopassa törmättyä. Apinoita nähtiin paljon ja myös erilaisia lintuja (meidän Langkawin kämpän pihassa vieraili keisarisarvinokkia, jotka oli aika upeita), myös vesipuhveleita ja liskoja bongailtiin useasti. 

DSC_0189 page 3 DSC_0440

3. Lämpö. Vaikka rakastan kaikkia neljää vuodenaikaa, niin hetkittäinen kesä kelpasi tän harmauden keskelle enemmän kuin hyvin. Välillä kuumuus oli myös tosi uuvuttavaa ja hiki valui, mutta voi että, kun teki silti hyvää! Kivan päivetyksenkin kerkesin saada, vaikka aika valkoiselta kaikissa kuvissa näytänkin. 

GOPR0499 page DSC_0600

4. Majoitukset. Meidän majoitusvalinnat oli tosi onnistuneita. Nää kuvat on meidän Langkawin Airbnb-kämpästä, joka oli ihana pieni puumaja. Puumajassa meillä oli parveke, josta aukesi tuo alimman kuvan kaunis maisema ja pihasta löytyi uima-allas, mihin pääsi relaamaan. Tykättiin ihan sairaasti, vaikka aluksi harvaseinäinen maja ja pikkueläimiä vilisevä maaseutu vähän aiheuttikin epäilyksiä. Singaporessa yövyttiin ketjuhotellissa (Hotel 81) ja se oli oikein kelpo valinta. Noita hotelleja löytyy Singaporesta useampia ja kaksi testatessamme totesimme ne hintalaatusuhteeltaan oikein hyviksi. Huoneet on pienet, mutta siistit. Meidän hotellit olivat Geylangin alueella, mistä pääsi hyvin metrolla kulkemaan keskustaan.

GOPR0454 GOPR0359 GOPR0483 5. Laatuaikaa siskon kanssa. Reissu tehtiin siis mun siskon kanssa ja ensimmäistä kertaa oltiin yhdessä reissussa. Kaikki meni oikein hyvin ja vältyttiin konflikteilta! Meillä oli kyllä tosi hauskaa ja varmasti lähtisin siskon kanssa reissuun uudestaankin. 

Ai että, mikä nautinto oli Aasiasta käsin lukea, kuinka Suomessa aurinko ei ollut näyttäytynyt tyyliin kertaakaan meidän reissun aikana. Tää reissu tuli niin hyvään saumaan ja nyt toivottavasti tän auringosta saadun energian voimin selvitään pimeän talven yli. Jos reissukuvat kiinnostaa, niin ota instagramissa seurantaan mun reissutili @pauliinanmatkassa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti