tiistai 27. marraskuuta 2018

Postikortteja Singaporesta


DSC_0128 DSC_0090 DSC_0153 GOPR0378 page2
Halusin hirveesti tulla postailemaan jotakin ja pyörittelin eri ideoita pitkän aikaa mielessä, mutta loppujen lopuksi mikään ei napannut. Ja ehkä suurempana ongelmana se, että mulla ei oo mitään kuvia tällä hetkellä eikä täällä säkkipimeässä kannata mitään kuvia alkaa ottaakaan. Noh, mistä mulla on kuvia, niin reissusta! Eli tässä siis muutamia otoksia Singaporesta. Seuraava postaus käsittelee sit jo varmasti jotain muuta kuin Aasiaa (vaikka näihin reissupostauksiinkin vielä jossain kohtaa palataan vielä). 

Eipä tässä juurikaan ole mitään sen kummempia kuulumisia kerrottavana. Reissusta on pikkuhiljaa palauduttu ja päällimmäisenä mielessä pyörii seuraavat matkat... Kouluhommia täytyis paiskia, mutta samalla ootan vain joululoman alkua. Eiköhän ne kouluhommat ota siitä luonnistuakseen, kun tekee pienin askelin eteenpäin. Viikonloppuna ajattelin tehdä perusteellisen joulusiivouksen, jonka myötä saa levitellä kaikki kivat jouluhärpäkkeet ympäri kämppää! Myös joulukorttipaja täytyisi pistää pian alulle, niin saisi ne postiinkin joskus. Jotenkin toi reissu kyllä sekotti pakkaa sen verran, että joulukuu tuleekin kauhean nopeasti yllättäen. Kaikki on vähän puolitiessä ja joululahjojakin tarvis alkaa miettiä, jos haluaa olla niiden kanssa ajoissa. Reissu myös sekoitti päätä siinä mielessä, että kun ennen lähtöä olin jo ihan valmis aloittamaan jouluhössötyksen, niin nyt se joulufiilis onkin jonkin verran kadoksissa... Erittäin outoa, mutta eiköhän se joulufiilis irtoa, kun kuukausi vaihtuu.

Nyt meen tekemään iltapalaa ja palaillaan seuraavan kerran sitten joissain muissa merkeissä. Mukavaa viikon jatkoa just sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti