perjantai 2. marraskuuta 2018

Matkakaverina hamam-pyyhe ja 4 tapaa käyttää sitä


DSC_0645 page
Hamam-pyyhe on nykyään mun vakkarivaruste matkalle lähtiessä - lähdin sitten ulkomaille tai Suomessa retkeilemään. Puuvillainen hamam-pyyhe kuivuu froteista pyyhettä nopeammin ja säästää paljon tilaa. Tämä munkin hamam on tosi reilun kokoinen (100 cm x 180 cm), mutta menee silti suhteellisen pieneen tilaan. Parasta tässä pyyhkeessä on sen monikäyttöisyys! Koska taas pakkasin tämän tulevalle matkalle mukaan, niin aattelin tulla heittään tännekin puolelle vinkkiä, että mihin kaikkeen hamam-pyyhkeestä oikein on. 

Mun neljä tapaa käyttää hamam-pyyhettä:

1. Pyyhkeenä. Yllätys yllätys. Menee hyvin retkipyyhkeenä vaellusreissuilla, mutta otan tän mukaan myös ulkomaille vaikka majapaikasta löytyiskin omat pyyhkeet, sillä tää on kiva ottaa esimerkiksi rannalle mukaan ja käyttää rantapyyhkeenä ja sitten hotellilla kuivata kuivaan ja puhtaaseen pyyhkeeseen. 

2. Piknik-vilttinä. Reilun kokonsa ansiosta pyyhkeelle saa kaksikin pyllyä mahtumaan ja eväätkin väliin, toki riippuen eväiden määrästä. Siinäkin käytössä tätä on siis tullut käytettyä. 

3. Kaulahuivina. Onneks hamam-pyyhe on niin kaunis ulkonäöltään, niin sen voi kätevästi heittää kaulaan. Näin oon yleensä pitänyt, kun oon lähdössä ulkomaille Suomesta viileään aikaan ja paleltaa. Säästyy mukavasti matkalaukustakin tilaa, kun pyyhe on lämmittämässä kaulassa!

4. Torkkupeittona. Matkoilla oon esimerkiksi lentokoneessa ja bussissa pitänyt hamamia torkkupeittona. Eihän se mikään superlämmittävä ole, mutta viileässä kulkuneuvossa on mukavaa kääriytyä peiton sisään, varsinkin jos meinaa nukkua matkan.

Kuuluuko hamam-pyyhe sun matkavarusteisiin? Mitä muita käyttötarkoituksia oot keksinyt tälle monikäyttöiselle matkakaverille?

1 kommentti:

  1. Aw, this was a very nice post. In idea I would like to put in writing like this moreover – taking time and precise effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and certainly not appear to get something done. online casino real money

    VastaaPoista