keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Tunturimaisemia ja kuulumisia


DSC_1123 DSC_1109 DSC_1118 DSC_1125
Tuona aamupäivänä Ylläksellä oli suunnilleen -15 astetta pakkasta ja sen varmaan huomaa. Hiukset huurteessa ja ripset jäässä. Vähän ehkä turhan vilponen hiihtokeli, mutta ihan jees lenkki oli silti. Oli muuten yllätys, kuinka huonosti tuolla oli merkitty latureitit, meinattiin meinaan eksyä pari kertaa :-D Mutta asiaan. Tulin tänne vähän kertoilemaan kuulumisia. Alla siis randomisti asioita ja ajatuksia, jotka on viimesimpänä pyöriny mielessä:

  • Oisimpa taas Ylläksellä relaamassa ja hiihtämässä. 
  • Tulispa Imagine Dragons tai joku muu hyvä bändi esiintymään jollekin festareille ens kesänä. Joko voi alkaa suunnitella kesän menoja? 
  • Tykkään kytätä kämppiä jo Tampereen alueelta, vaikkei siinä oikein oo pointtia, kun aikomuksena on vasta kesällä muuttaa... Myös uusien huonekalujen selailu netistä on ollut lempparipuuhaa viime aikoina.
  • Tekeeköhän Queen vielä kiertueen Euroopassa? Ois aika superia päästä kattoon Queenia esim. Wembleylle...
  • Kaks päivää enää ja sitten viikonloppu = saa vihdoin taas herkutella (ai miten niin sokerikoukussa joululoman jälkeen). 
  • Jes, kouluhommat edistyy ja oon jo melkein saanut kaikki rästihommat tehtyä. Gradukin hyvässä mallissa!

Siinä ne tärkeimmät. Ei siis mitään sen kummempaa tänne. Hiukan käynnistymisvaikeuksia on ollut niin kuin lähes aina joululoman jälkeen. Oon kuitenkin saanut suht hyvin itseäni niskasta kiinni ja niin kuin mainitsin, niin alkaa näyttää jo hyvältä. Uskomatonta, että viimeistä kevättä viedään!! En kyllä varmaan ois jaksanutkaan yhtään pidempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti