maanantai 14. tammikuuta 2019

Vuosi 2019 käyntiin


DSC_1047 DSC_1094 page DSC_1040 page2 DSC_1055 DSC_1083
Melkein kuukauden päivät tuli vietettyä poissa kotoa, mutta eilen vihdoin palattiin takasin kotiin Raumalle. Tänne blogin puolelle en oo juuri jaksanut tulla kirjoittelemaan loman aikana, joten nyt pientä koontia vuoden vaihteesta ja vuoden alusta. 

Niin kuin viime postauksessa kerroin, niin vuoden vaihde tuli vietettyä Äkäslompolossa, Ylläksellä ja se olikin mun ensimmäinen kerta Lapissa. Viikon aikana tuli hiihdettyä, tehtyä kotaretkiä ja relattua mökillä. Mitään sen suurempia aktiviteetteja ei tullut tehtyä, mutta mulle riitti hyvin vain ulkona käppäily ja maisemien ihailu. Oli kyllä super viikko eikä varmasti jää meidän kaveriporukan viimeiseksi Lapin reissuksi. Kaikki postauksen kuvat on tuolta reissulta ja niitä tuun varmasti jakaan vielä lisää myöhemmin. 

Viime viikon sain viettää ihastuttavassa lapsiseurassa äidin työpaikalla. Olin siis tutustumassa eskaritoimintaan yhden kurssin tiimoilta ja siksi sain viettää viikon valloittavien kuusivuotiaiden juttuja kuunnellen. Viime viikko sai kyllä taas odottamaan töihin pääsyä innolla, vaikka vähän isompien lasten parissa tuunkin todennäköisesti työskentelemään. Tällä hetkellä motivaatio tarttua kouluhommiin on vielä toistaiseksi aika kadoksissa, mutta eiköhän tähän arkeen taas pikkuhiljaa totu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti