keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Etelä-Konneveden kansallispuisto


GOPR0687 GOPR0733 GOPR0718 GOPR0706  GOPR0698 GOPR0705 GOPR0724 GOPR0740 GOPR0749
Toissa päivänä kotiuduttiin meidän viikon kotimaanreissulta. Ja olipa kyllä ihana reissu! Kokonaisuudessaan meidän reitti näytti tältä: Nokia - Jyväskylä - Etelä-Konneveden kansallispuisto - Varkaus - Koloveden kansallispuisto - Savonlinna - Leivonmäen kansallispuisto - Sysmä - Nokia. 

Jyväskylässä pyörähdettiin sen verran, että käytiin syömässä lounas ja tsekattiin josko Kärkkäiseltä löytyisi jotain viime hetken paniikkiostoksia - ja löytyihän sieltä. Koitin ennen reissua etsiä retkeilyhousuja, mutta en meinannut löytää hyviä. Kärkkäiseltä sattumalta löysin Anar-merkkiset retkeilyhousut, jotka tän yhden reissun perusteella oli tosi jees ostos! Voin kyllä suositella. 

Mutta nyt itse Etelä-Konneveteen, joka oli meidän eka oikea reissukohde. Reittinä meillä oli kolmen vuoren vaellus eli noin 16 kilometrin pituinen haastavaksi luokiteltu reitti. Kyllä siinä saikin hikoilla nousujen ja laskujen kanssa! Lisähaastetta toi valtava määrä hyttysiä, joka piti meidät kyllä koko ajan liikkeessä. Mutta maisemat oli tosi upeet ja reitti hieno. Yöpymään jäimme Enonrannan laavulle. 

Tästä linkistä pääsee vielä lukemaan Etelä-Konneveden kansallispuistosta tarkemmin: https://www.luontoon.fi/etela-konnevesi. Jos tulee jotain kysyttävää reitistä, niin heitä kommenttia! :-) 

Mun juhannus alkaa huomenna, kun lähdetään pidennetylle viikonloppulomalle Mänttä-Vilppulaan! Ollaan siis kaveriporukan kanssa vuokrattu sieltä mökki juhannukseksi ja juhannus tulee siis menemään mitä varmimmin rennoissa merkeissä. Palaillaan taas ensi viikolla. Hyvää juhannusta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti