keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Heipat toukokuulle

DSC_1962

Toukokuun...

Yleinen fiilis: Samaan aikaan hyvä, mutta myös tosi väsynyt. 19 päivän työputki vei kyllä hyvin mehut, mutta koko ajan oli odottava fiilis, sillä tiesi, että loma on lähellä. Töissä oli myös pääasiassa kivaa, vaikka välillä väsyttikin paljon. 

Kohokohta: Valmistuminen ja työpaikan saaminen. Valmistuminen ja virallisen tutkintotodistuksen saaminen oli hieno päätös viiden vuoden uurastukselle. Se kuitenkin oli odotettavissa, mutta empä olis uskonut, että saan listata tähän myös työpaikan saamisen! Syksyllä aloitan ykkösluokan opena ja ainakin tällä hetkellä oon työpaikasta ihan toooosi innoissani. 

Katsotuin TV-sarja: Täydelliset naiset. Täykkärit alkoi näkyä mtv:llä ja aattelin, että voisin pitkästä aikaa katsoa sarjan läpi. Mutta koska oon kärsimätön, niin onneksi pääsin katsomaan näitä vähän mtv:n tahtia nopeammin omien dvd-boksien avulla. Just mietin, että oonkohan ainoa nykypäivänä joka säilöö vanhoja dvd-bokseja... :-D Täykkäreistäkin multa löytyy kaikki kaudet. 

Kivoin aktiviteetti: Nukkuminen. Toukokuussa väsytti sen verran, että nukkuminen oli kyllä parasta aktiviteettia. 

Mieluisin ostos: Öööh, en muista ostinko mitään ihmeellistä? No ainakin gradu tuli kansituksesta, joten sanotaan se! 

Ekojuttu: Ilmastovaroitus-podcast. Löytyy ainakin RadioPlaysta ja tällä hetkellä kuus jaksoa julkaistu. En oo vielä kuunnellut kaikkia, mutta uskaltaisin jo suositella sitä!

Luukutetuin biisi, levy tai soittolista: Levyt Olkiluodossa. Kannoin taas kauhean kasan vanhoja cd-levyjä Olkiluotoon, sillä siellä kellarissa (missä mun työpiste oli) ei kuulu radio ja kaikki vuorot vietin siellä yksin. Olisin tullu hulluks ilman musiikkia, mutta onneks sain kuunnella kaikkia hyviä biisejä aina Nylon Beatista Pikku G:hen!

Lemppari syötävä: No tähän kohtaan voisin suositella Atrian vegan pasanda -valmisruokaa! Tuli sitä pari kertaa ostettua töihin evääksi ja se yllätti mut positiivisesti. 

Päässä pyörinyt haave:  Ehkä eniten mielen päällä on pyörinyt uusi asunto ja sen sisustaminen... 

Elämys, kokemus, retki, reissu tai muu hauskanpito: Valmistuvien juhla. Aamupäivällä oli itse juhla, jonka jälkeen käytiin meidän juhlaan tulleiden sukulaisten kanssa syömässä ravintolassa sekä meillä kotona kahvittelemassa. Illalla juhlittiin vielä opiskeluporukan kanssa. Koko päivä oli kyllä tosi ihana! 

Muut kivat asiat:  Ihanat työkaverit Olkiluodossa. Tuolla on kyllä huomannut työkavereiden merkityksen työssä viihtymiseen. Heitä on kyllä nyt jo ikävä!!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti