sunnuntai 4. elokuuta 2019

Heipat heinäkuulle

page3

Heinäkuun...

Yleinen fiilis: Ihana. Yhtä ihana, kuin kesäloman ekakin kuukausi. 

Kohokohta: Kaikki oli niin ihanaa, etten taaskaan pysty mainitsemaan yhtä kohokohtaa. 

Katsotuin TV-sarja: Kesällä on ollut niin paljon meneillään, että TV:n katselu on jäänyt aika minimiin. Chernobyl kuitenkin kerettiin katsoa HBO:lta ja se oli kyllä tosi hyvä!

Kivoin aktiviteetti: Uiminen ja rantsuhengailu. Onneksi saatiin kunnon helteet, niin tääkin tyttö uskaltautui uimaan jopa useaan otteeseen.

Mieluisin ostos: Auto! Koska aloitetaan työt eri paikkakunnilla, niin toisen auton osto tuli ajankohtaiseksi. Nyt meidän perheeseen kuuluu -98 Corollan lisäksi -08 Auris, joka on ainakin toistaiseksi osoittautunut erittäin hyväksi ostokseksi. 

Ekojuttu: Koko kesän ekojuttuna on ollut se, että kaikki kesän reissut on tapahtuneet kotimaassa. Usein kesäisin on tullut käytyä ulkomaanmatkoilla, mutta onneksi nyt ei tarvitse potea huonoa omatuntoa lentopäästöistä. Vaikka valehtelisin, jos väittäisin, ettei muiden lomakuvat ulkomailta olisi tuottaneet välillä tuskaa. 

Luukutetuin biisi, levy tai soittolista: Youngheartedia on tullut kuunneltua paljon! Se on kyllä ihana. 

Lemppari syötävä: Piknik-eväät. Suolakeksit, mansikat, viinirypäleet, vesimeloni jne. Onneks heinäkuun aikana tuli tehtyä monta piknikiä.

Päässä pyörinyt haave: Tuntuu, että oon taas haaveillut kaikesta mahdollisesta. Mutta ehkä päällimmäisenä oman asunnon sekä oman loma-asunnon omistaminen :-D 

Elämys, kokemus, retki, reissu tai muu hauskanpito: Mökkeily, festarit, retkeily, niin paljon kivoja kokemuksia. 

Muut kivat asiat: Oon nähnyt melkein kaikkia mun ystäviä heinäkuun aikana, mikä on tosi jees. Säät on ollut tosi kivat. Oon edelleen lukenut kirjoja sekä suunnitellut sopivissa määrin tulevaa syksyä ja töitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti