sunnuntai 25. elokuuta 2019

Kesä 2019

Kesä 2019 oli huippu. Ja vaikka se kesti kokonaiset kaksi kuukautta, niin se tuntui liian lyhyeltä, enkä kerinnyt tehdä kaikkea mitä olisin halunnut. Toki kerkesin tehdä paljon siistejä juttuja. Mökkeillä ennätyspaljon, käydä festareilla, juhlia valmistumista, kiertää saariston rengasreitin, retkeillä ja niin edelleen. Tein kesän alussa Tampereelle sijoittuvan kesä -bucket listin ja alla listaus miten niissä kävi.

kesä2019

Puistojoogaus Arboretumissa > Didn't do. Jotenkin oli aina hirveästi muita menoja. 

Uiminen Kalevan maauimalassa > Done! Käytiin heti alkukesästä, kun oli lämmin ilma, mutta vedet vielä kylmiä. Silloin maauimala oli tosi jees. 

Muumimuseossa vierailu > Didn't do. Onneks tämän voi tehdä mikä vuodenaika hyvänsä, eikä kesällä onneksi ollut liikaa sadepäiviä, joten tän kerkiää tehdä myöhemminkin. 

Lenkkeily Pyynikillä ja Pispalassa > Didn't do. Tääkin jäi välistä, mutta onneks lenkkikelejä riittää vielä. 

Kesälukemista Metsosta > Done! Kävin lainaamassa vähän ammattikirjallisuutta, vaikkakin visiitti oli erittäin lyhyt (saavuin 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa).

Kintulammilla retkeily > Didn't do. Retkeilyä tuli tehtyä kyllä, mutta Kintulammi jäi vielä myöhemmin valloitettavaksi!

Tampereen vegaaniseen ruokatarjontaan tutustuminen > Done! Ainakin osittain. Papu & Padan vegaaninen lounas tuli testattua kertaalleen sekä toinen mainitsemisen arvoinen vegeherkku on Nokian puolelta Siuron koskibaarista löytyvät seitansiivet, nam! 

Kesäretki Viikinsaareen > Done! Oli kiva reissu, vaikkei Viikinsaari itsessään mikään ihmeellinen matkakohde olekaan. Ehkä ens kesänä sisämaan risteilylle johonkin toiseen kohteeseen! 

Päivä Särkänniemessä > Done! Melkein kokonaiset 8 tuntia Särkässä kummitytön ja siskon kera, tosi jees! 

Ai että, ihanaa muistella kesää. Onneks seuraavaan on enää alle vuosi aikaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti