tiistai 30. tammikuuta 2018

Viime viikon plussat ja miinukset

DSC_0073
+ Hitaat aamut. Niitä sain viime viikolla viettää useammankin ja onhan ne ihan parhautta. Toisin kun tällä viikolla... Nimimerkillä neljä kasin aamua.

- Mun elämässä on tyhjiö. Katsoin Jane the Virginin viimeisen jakson Netflixistä. Tiiättekö sen tunteen, kun jonkun sarjan loppumisen jälkeen kaikki muut sarjat tuntuu ihan surkeilta, koska ne ei oo täsmälleen samanlaisia, kuin se aiempi sarja? Musta tuntuu nyt siltä ja oon ihan hukassa, mitä sitä seuraavaks kattois. Sattuisko joku tietään millon Janen 4. kausi rantautuu Suomeen?

+ Lauantaina vietettiin parhaan ystävän kanssa laatuaikaa leffan ja burgereiden parissa. Leffassa käytiin katsomassa Oscar-ehdollakin oleva Call Me by Your Name (oikein suloinen homorakkaustarina) ja burgerit nautittiin Naughty BRGR:issa bataattiranujen kera. Tosi jees lauantai!

page3
- Miks ihmeessä niitten kivojen pakkaskelien piti kääntyä plussan puolelle...? No, mutta onneks tällä viikolla on saatu korjaus tähän asiaan, vaikkei montaa astetta pakkasta olekaan!

+ Mun yks ehdoton lemppari arkiruoka on makaronilaatikko - ollut jo lapsuudesta asti. Siks olikin erittäin ihanaa löytää toimiva kasvisversio kyseisestä ruuasta, joka ei maussa eroa juuri yhtään alkuperäisestä! Lähdin kokeilemaan makaronilaatikon tekemistä quornilla (josta on tullut mun lempparia kasvisruuissa. Harmi vaan, ettei se ole kokonaan vegaanista) ja quorn-rouhe sopi siihen kyllä täydellisesti! Korvasin myös munamaidon kaurakermalla ja tulos oli kyllä bueno.

- Harjottelu on ohi ja kalenteri on oitis alkanut täyttyä deadlineista ja pää jomottavasta stressistä. Miten ikinä selviän tästä keväästä?

Tääkin viikko on lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Eilisen ja tän päivän vapaat muuttukin työpäiviksi sijaispyynnön takia, mutta ainakin saa taas vähän ylimääräistä opintotuen kylkeen! Vapaa-aikani oon käyttänyt liikkumiseen ja käsitöihin, vaikka jotain kouluhommiakin vissiin olis, niin kuin viimeisessä kohdassa mainitsin... No, jos sitten ens viikolla, nyt mulla on katse jo viikonlopussa ja vuosipäivän juhlinnassa! Mitään ihmeellistä tosin ei vielä oo suunnitteilla ja täytyykin tässä pohtia, että mitä kivaa sitä tekis... :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti