maanantai 4. helmikuuta 2019

Heipat tammikuulle


DSC_1157 DSC_1187 DSC_1183 DSC_1195 DSC_1147

Tammikuu meni ohi hetkessä. Ensimmäinen kuukausi vuodesta 2019 purkissa, huhhuh. Mun tammikuu alkoi ihanissa tunturimaisemissa Ylläksellä ja sieltä nämä kuvat. Ja nää oliskin viimeiset kuvat tuosta reissusta! Alla kiteytettynä mun tammikuu 2019. Hyvää helmikuuta kaikille!

Tammikuun...

Yleinen fiilis: Alku kuusta loman jälkeen jonkin verran käynnistymisvaikeuksia, mutta loppua kohden olosta on tullut tarmokkaampi!

Kohokohta: Kummipojan syntymä
 
Katsotuin TV-sarja: Kaverin ja muutaman blogin suosituksesta otin katseluun Youngerin ja kaks kautta tuli katsottua aika nopeeseen tahtiin! Onneks kolmoskausi alkaa huomenna. Tosi kivaa rentoa katseltavaa.

Kivoin aktiviteetti: Queen-kirjan lukeminen. Kävin siis kirjastosta lainaamassa Is this the real life? -kirjan ja noin 3/4 kirjasta on tähän mennessä luettu. On ollu kiva lukee kirjaa ja samaan tahtiin kuunnella Queenin levyjä sitä mukaa, kun on lukenut niiden tekemisestä! Oon ihan hurahtanut Queenin musiikkiin ja bändin tarinaan Bohemian Rhapsody -leffan myötä.

Mieluisin ostos: Amazonista tilattiin meille teltta sekä mulle rinkka! Nyt vaan pitäis malttaa odotella lämpimämpiä kelejä, jotta pääsis oikeesti retkelle testaamaan niitä. 

Ekojuttu: Meidän pihaan tuli vuoden alussa muovinkeräysroskis! Tää on mun yks kuukauden selkee suosikkijuttu, koska pääsee itse helpommalla ja tää ehkä myös kannustaa muitakin talon asukkaita kierrätykseen. 

Luukutetuin biisi, levy tai soittolista: Queenin koko tuotanto on ollut aika kovassa kulutuksessa. Empä oo tammikuussa juuri muuta kuunnellutkaan. Ehkä eniten on tullut luukutettua This is Queen -soittolistaa.

Lemppari syötävä: Tarjouspäärynät, viinirypäleet myslin kanssa ja suklaakonvehdit (viimeisimpiä oon hamstrannut jonkin verran kauppojen jämäjoulusuklaahyllyistä...)

Päässä pyörinyt haave: Eniten tammikuussa tuli haaveiltua tulevasta asunnosta ja sitä myöten myös uusista huonekaluista.

Elämys, kokemus, retki, reissu tai muu hauskanpito: Ylläs!! Oli parasta. Jos ette usko, niin kattokaa uudestaan noi kuvat.

Muut kivat asiat: Oon vihdoin kouluhommissa ajantasalla ja gradukin on hyvässä mallissa & kuukauden yks käytetyimmistä vaatteista on ollut joululahjaksi saatu merinovillakerrasto, joka on ihana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti