sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Palmikkolapaset

page
Kaverini puhui hetken aikaa sitten, kuinka hänellä on aina tumput hukassa ja kuinka ne alkavat pian käydä vähiin. Myöhemmin, kun mietin miten voisin häntä muistaa ystävänpäivänä, palasi mieleeni tää keskustelu ja päätin tehdä hänelle lapaset. Halusin kokeilla jotain uutta ja päätin lähteä yrittämään palmikon tekoa. En ollut ennen tehnyt palmikkoa, mutta sehän olikin tosi helppoa! Ohjeet lapasiin löysin täältä, kiitokset tekijälle selkeistä ohjeista! Nämä oli tosi helpot ja mukavat tehdä, joten hyvin voin suositella aloittelevallekin neulojalle.

Palmikolla saa kyllä helposti näyttävää ja kaunista jälkeä, joten varmasti tulen palmikoita tekemään tulevissakin töissä. Millaisissa neulontatöissä sä oot käyttänyt palmikkoa? Laita ihmeessä linkkiä, jos tiedät jonkun kivan ohjeen :-)

Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hienot lapaset :) Esimerkiksi Niina laitisella on erilaisia palmikkosukkia (ilmaisia tai maksullisia ohjeita). Ja sit kannattaa joku kerta kokeilla valepalmikkoa (siitä on hieman erilaisia variaatioita, mutta paljon ilmaisia ohjeita). Valepalmikossa ihaninta on se, ettei tarvitse käyttää apupuikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja hei kiitti paljon vinkeistä! Tosta valepalmikosta oon jotain lukenutkin viime aikoina ja täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla sitä pian! :-)

      Poista