keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ystävänpäivänä kysymyksiä ystävästä

Näin ystävänpäivän kunniaksi ajattelin vastailla muutamiin kysymyksiin, jotka liittyvät tällä kertaa parhaaseen ystävääni Lauraan. Lauraan, joka on mun selkeästi läheisin ystävä mun äidin, pikkusiskon ja poikaystävän lisäksi. Meidän ystävyys täyttää tänä vuonna pyöreitä, joten senkin kunniaksi omistan tämän postauksen nyt vain hänelle ja meidän väliselle ystävyydelle. Kysymykset on joskus aiemmin jostain blogista kopsattu, mutta en valitettavasti muista, että mistä... 

lare1
Mitä teette yleensä yhdessä? Nykyään nähdään useimmiten koko kaveriporukan kokoontumisissa, mutta toki välillä pidetään myös kahdestaan esimerkiksi tyttöjen iltaa tai just pari viikonloppua sitten käytiin yhdessä syömässä ja leffassa! Eli milloin mitäkin, kunhan vaan saadaan aikataulut sovitettua ja löydetään tapaamiselle aikaa :-) Parasta on kuitenkin yhdessä syöminen ja juoruaminen!

Milloin ja miten tapasitte? Yläasteella oltiin alunperin rinnakkaisluokilla ja yhden oman luokkalaiseni kautta tutustuin sitten Lauraan. Seiskaluokan jälkeen heidän luokka hajautettiin, jolloin Laura tuli meidän luokalle. Luokkatovereita oltiin siis aina kasiluokasta lukion loppuun! 

Mistä pidät hänen ulkonäössään? Siis onhan Laura kaikin puolin kaunis, mutta eniten oon kateellinen Laren pyllystä!! Miten kellään voi olla niin hyvä peppu luonnostaan?! :-D Kelpais kyllä itellekin. 

Mistä pidät hänen luonteessaan? Laura on tosi empaattinen, huumorintajunen ja hauska tyyppi! Lauralle voi avautua mistä vaan asiasta ja sen kanssa on helppo jutella. Laura myös tuppaa aina innostumaan kaikista erilaisista ideoista samalla tavalla kun mäkin ja tykkää heittäytyä uusiinkin juttuihin, mikä on musta kiva piirre. 

lare5
Lemppari muistot yhdessä? Meidän eka Lontoon reissu, Gossip Girl -maratoonit, lukion oppitunnit (joissa tuli yleensä juoruttua ja luettua netistä bb-uutisia enemmän kun keskityttyä itse asiaan) sekä tietysti lukion kaikki muut häppeningit, yhteiset asuntomessureissut ja vaikka mitä! Onhan näitä. Yläasteella oli myös parasta, kun Lauran porukat lähti aina talvella viikoks Vuokattiin ja me parin kaverin kanssa muutettiin siks aikaa Lauran seuraks heidän kotiin :-D Kaikki teiniaikojen muistot on jotenkin kaikista ihanimpia. 

Mitä yhteistä teissä on? Ekana tulee mieleen, että meillä on aika samanlainen visuaalinen silmä tai ainakin tuntuu, että monesti tykästytään samanlaisiin juttuihin ja just esimerkiks asuntomessuilla usein kiinnitetään samoihin juttuihin huomiota. Ja muutenkin ollaan molemmat aika visuaalisia ihmisiä. Lauran käsiin voisin luottaa vaikka omat hääni ja tietäisin, et se järkkäis ne hyvällä maulla! 

Missä olette erilaisia? Laura on ainakin paljon temperamenttisempi kuin minä ja mä oon taas meistä se rauhallisempi osapuoli. 

Minne matkustaisitte yhdessä? Huhtikuussa lähdetään juhlistamaan meidän kymmenvuotista ystävyyttä Lontooseen, missä käytiin yhdessä viimeksi kahdeksan vuotta sitten! Ihan parasta. Tän tytsyn kanssa voisin lähteä mihin tahansa maailman ääriin, tietysti siis niitä maita tarkoittaen, mihin nyt ylipäätään uskaltaa matkustaa :-)

lare2
Mitä toivot tulevalta ystävyydeltä? Todella toivon ja uskon, että tää ystävyys on elämänmittaista! Toivon, että kun valmistutaan, niin asuttais ehkä vähän lähempänä toisiamme, jolloin vois tavata spontaanimmin ja useammin. Sitä on todella jäänyt kaipaamaan niiltä ajoilta, kun asuttiin samalla paikkakunnalla. Toki toivon myös sitä, että meistä tulee vielä joskus mammakaverit, jolloin yhdessä valitetaan hiekkalaatikon reunalla tummista silmänalusista ja likaisesta tukasta! :-D Aikalailla kaikki muut ystävyyssuhteet kouluajoilta on kariutunut syystä tai toisesta vuosien aikana, mut me ollaan pidetty yhtä ja toivon, että näin on vastasuudessakin!

Hyvää ystävänpäivää kaikille rakkaille ystäville!  

Ps. Huomasin näitä kuvia valkatessani, että eipä oo tullut viime vuosina juuri otettua musta ja Laurasta yhteiskuvia... Josko sitten siellä Lontoossa korjattais tämä asia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti