lauantai 31. maaliskuuta 2018

Kuukauden kasvisruoka: Tofukasviskastike


DSC_0640 DSC_0646

Tofukasviskastike

Ainekset:
250g maustamatonta tofua
½ parsakaali
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
200g paseerattua tomaattia
1 prk Aito Kaslink Sipuli-kaurakermaa
mausteita (esim. grillimauste, pippuri, basilika)
(mustapapuja)

Valmistus:
1. Pilko sipuli, kesäkurpitsa, parsakaali ja tofu valmiiksi paloiksi.
2. Kuullota sipuli öljyssä ja lisää kasvikset ja tofu myös pannulle lämmittelemään.
3. Kun kasvikset ja tofu ovat saaneet vähän väriä pintaan, lisää paseerattu tomaatti ja kaurakerma ja anna hautua jonkin aikaa.
4. Kun kastike vaikuttaa hyvältä, lisää vielä oman maun mukaan mausteita ja kastike on valmis. Tarjoa pastan kanssa. Viimeksi heitin päälle vielä kourallisen mustapapuja, mutta nyt mulla ei niitä ollut kun tätä ruokaa tehtiin.

Tässä helppo arkiruoka, joka on ainakin meille maistunut! Kastikkeesta tulee kivan makea ja siihenhän voi tietysti soveltaa vaikka mitä kasviksia mukaan. Tästä on myös helppoa tehdä isompi satsi lisäämällä vaikka enemmän kasviksia ja laittamalla paseerattua tomaattia vähän enemmän. Nämäkin määrät oli hiukan päästä heitettyjä, sillä aineksia tulee lisättyä vähän fiiliksen mukaan. Tosi jees arkiruoka, jonka hinta pysyy myös todella kohtuullisena.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti