tiistai 6. maaliskuuta 2018

Köyhän miehen hiihtoloma

Tai sanotaanko opiskelijan hiihtoloma. Sellaista ei nimittäin ole, joten piti sitten ite järkätä sellainen. Mun hiihtoloma minikoossa oli siis pidennetty viikonloppu eli pidin vielä eilisen vapaata kaikista kouluhommista ja velvollisuuksista. Vietettiin viikonloppua Vesilahdessa ja tehtiin kaikkia kivoja juttuja, mitkä oikeesti vei lomafiilikseen vaikkei mitään varsinaista lomaa ollutkaan.

hiihtoloma Hiihtoloman parhaat:

- Hiihtolenkki! Tää, jos joku teki fiiliksen hiihtolomasta. Pikkusisko pisti viime viikolla viestiä, että lähetäänkö viikonloppuna hiihtämään ja toki innostuin ajatuksesta vaikka pari vuotta taas vierähtänyt viimesimmästä sivakoinnista. Upee ilma, suksi luisti muttei lipsunut ja oli kyl tosi hauskaa. Ihan innostuin pitkästä aikaa hiihtämisestä.

Töhnä- ja Kindermunat. Kaksi kumpaistakin. Töhnämunaa maistoin ekaa kertaa ja Kinderit onkin tietty all time favoritteja. Pieni varaslähtö pääsiäiseen on ihan ok, ainakin jos kyse on suklaamunista!

- Maukas aamupala ja matkasuunnittelu. Lauran luona nautittiin lauantaiaamuna vähän parempaa aamupalaa ja suunniteltiin samalla jo kuukauden päässä häämöttävää Lontoon matkaa! Varattiin mm. liput Aladdin-musikaaliin ja oon pikkusen täpinöissäni! Tulee kyllä huippu reissu. Nyt vaan toivotaan, että kelit suosii ja päästään nauttimaan Lontoon aurinkoisesta keväästä. 

- Matkahaaveilua. Myös pikkusiskon kanssa ollaan puhuttu yhteisestä reissusta syksylle ja tuli viikonloppuna vähän vaihdettua ajatuksia siitä, mitä se matka vois pitää sisällään... Toivon sydämeni pohjasta, et meiän matkahaaveilut toteutuu ja päästään tekemään upee reissu syksyllä kahdestaan.

- Sukulaisten treffaaminen. Onneksi viikonloppuna kerkesin näkemään myös iskää, mummua, kummitätiä ja kummityttöä ja vaihtamaan heidänkin kanssa kuulumisia.  

- Oscar-gaala. Itseasiassa sunnuntaina vasta huomasin, että hetkonen, Oscarithan tulee ensi yönä! Kertaakaan en oo vielä uhrautunut yöllä heräämään gaalahumuun ja nytkin säästin sen maanantai-illan uusintaan. Yksikään voitto ei onneksi paljastunut mulle etukäteen. Ehdolla olevista leffoista olin nähnyt Dunkirkin ja Call Me by Your Name ja molemmat saivatkin joitakin pystejä, jee! Mekoista eniten ihastutti Jane The Virginin päänäyttelijän Gina Rodriguezin kimalleunelma (click!). Myös Zendayan mekko oli upea (click!). Katsoko joku teistä Oscareita? Menikö pystit oikeisiin osoitteisiin? Kuka oli gaalan viehättävin vieras? 

Energistä ja aurinkoista maaliskuun ensimmäistä viikkoa jokaiselle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti