maanantai 15. lokakuuta 2018

Iloa jokaisessa päivässä

Mun aiemmassa blogissa mulla oli tapana tehdä aina silloin tällöin näitä "iloa jokaisessa päivässä" -postauksia. En tiedä, miksei ne kuitenkaan tän blogin puolelle oo vielä ennen tätä päivää löytäneet. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, meinaan nyt ajattelin ottaa tän postauksen taas pitkästä aikaa käyttöön. Tarkoituksena siis viikon ajan löytää jokaisesta päivästä hyvää! Eli tässä mun viime viikon positiiviset jutut kännykkäkuvilla höystettynä:

syksy1
Kuvat lauantailta.

Maanantai. Opiskelukaverin kanssa syöty herkullinen salaattilounas Cafe Passionissa. Gradutapaamisessa läpimennyt kyselylomake. Illalla tehokas ja virkistävä jumppakombo eli ensin puoli tuntia keskivartalotreeniä CXWORX-jumpassa ja sen jälkeen vielä tunti kehonhallintaa ja -huoltoa Bodybalancessa.

Tiistai. Kiireetön päivä. Kirjastoreissu, mistä toin mukanani kotiin kolme kirjaa luettavaksi ja selailtavaksi.

Keskiviikko. Hidas aamu. Illalla hyvä treeni Bodypumpissa ystävän kanssa.

Torstai. Tanssikurssi, missä en hirveesti osannut, mutta mukavaa oli silti ja opin uutta.

Perjantai. Gradun kyselylomake jakoon, jonka seurauksena saatiin jo heti samana päivänä hyvä määrä vastauksia ja piristävää palautetta vastanneilta. Toisiksi viimeinen päättöharkan oppitunti meni paremmin kuin olin osannut odottaa. Auringonpaisteessa ajelu kohti kotikotia ja viikonloppua.

syksy2
Kuvat sunnuntailta.

Lauantai. Mukava päivä Viljamin siskon ja siskon pojan kanssa, mihin kuului lounasta meidän lemppari hampparipaikassa Pancho Villassa sekä syksyisten kuvien ottoa kauniissa Hatanpään arboretumissa. Illalla hyvässä seurassa lavatansseihin, missä meitä tanssitti parhaat tanssibändit Hurma ja Taikakuu. 

Sunnuntai. Ruskaretki sukulaisten kanssa Ritajärven luonnonsuojelualueella aurinkoisessa ja lämpimässä syyssäässä.

Niin kuin selvää on, niin tietysti joistain päivistä löytyi enemmän hyvää kuin toisista. Mutta kaikista kuitenkin jotakin. Mun mielestä on hyvä jäädä välillä miettimään, että mitä hyvää tässä päivässä oli, sillä monesti - varsinkin arjessa - ne ankeemmat ja kuluttavimmat jutut jää helposti mieleen. Mun viime viikko oli kyllä tosi jees, toivottavasti tästä tulee yhtä hyvä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti