sunnuntai 3. joulukuuta 2017

6 x 3 joulufiilistelyjä

DSC_0222
3 x Jouluiset puuhat
- Sisustaminen. Vihdoin näin viikon jälkeen tavarat on alkaneet uudessa kodissa löytää paikkansa ja tänään koitti se päivä, kun sain hakea joulukoristelaatikon varastosta. Tehtiin tänään myös viikkosiivous, joten mikäs sen mukavampaa, kuin viettää nyt sunnuntai-iltaa siistissä ja jouluisessa kodissa. 
- Joulumyyjäisissä kiertely. Eilen lähdettiin käymään yksissä joulumyyjäisissä ja löysinkin sieltä yhden jutun jo pukin konttiin. Myyjäisissä kiertely on tosi mukavaa puuhaa ja on kiva nähdä, mitä kaikkea ihmiset ovat omin käsin väkästäneet myytäväksi. 
- Joulukorttien teko. Tänään sain myös tämän projektin alulle ja tää onkin yks mun lemppari puuhista näin joulun alla!

3 x Pikkujoulut
- Pikkujouluristeily. Opiskelijaristeilyllä oltiin jo pari viikkoa sitten ja sillä korkattiin pikkujoulukausi niin kuin aiempinakin vuosina. Ja kivaa oli tänäkin vuonna!
- Pikkujoulukahvittelut. Opiskelijakavereiden kanssa nähtiin perjantai-iltana erilaisten jouluisten herkkujen äärellä ja vaihdettiin kuulumisia. 
- Superpikkujoulut. Rauman jäähallilla järjestettävä pikkujoulutapahtuma, johon yhdellä kaverilla sattui olemaan pari ilmaislippua. Hän sit kysy, että lähenkö hänen seuraksi katsomaan Vesalaa ja JVG:tä ja eihän siihen tarjoukseen voinut sanoa ei! Hyvät keikat oli kyllä kummatkin. 

(Ja pikkujoulukausi vaan jatkuu, sillä ainakin parit vielä edessä, jee!)

DSC_0216
3 x Joulukalenteri
- Suklaakalenteri. Tämän sain käsiini vasta tänään, sillä en ennen kuun vaihdetta kerennyt (tai saanut aikaiseksi) ostaa joulukalenteria ja näin jälkikäteen se osottautuikin vaikeammaksi tehtäväksi kuin olin olettanut. Tokmannilta ja Prismasta ei löytynyt enää kalenterin kalenteria ja Cittarissa oli vain muutamia kalliita ja tylsiä kalentereita. Onneksi Lidlistä kuitenkin löysin tämän Muumi-kalenterin! 
- Arpakalenteri. Mulla ei viime vuonna ollut tätä ja silloin tuntu, että nyt jotakin puuttuu. Tänä vuonna halusin sitten ostaa myös arpakalenterin suklaakalenterin kaveriksi ja luoda vähän jännitystä elämään. Josko se iso potti tänä vuonna osuis omalle kohdalle.... Tai sitten ei :-D
- The Joulukalenteri. Tää ei paljon selittelyjä kaipaa ja kiva, kun se näkyy tänä vuonna katsomosta! 

DSC_0155
3 x Jouluiset herkut
- Riisipuuro. Mikä onnen päivä, kun koululla oli perjantaina riisipuuroa lounaaksi ja glögikin vielä kaupan päälle! Ai että, kun oli hyvää. 
- Limppu. Jo pari kertaa on tullut leipähyllyltä valittua joululimppua kotiin ja se on kyllä parasta leipää tähän aikaan vuodesta. 
- Piparin makuiset leivonnaiset. Yllä olevan kuivakakun maustoin Arlan piparkakkurahkalla sekä piparimausteella. Tein myös brownieseja, joihin ujutin hieman piparkakkumaustetta mukaan ja se kyllä sopii melkein leivonnaiseen kuin leivonnaiseen tuomaan jouluista vivahdetta!

3 x Joulualbumit
- Joulu. Uusi Joulu-niminen albumi ilmestyi Spotifyyn jokin aika sitten ja sitä on tullut kuunneltua useemman kerran. Elias Kaskisen ja Mikko Harjun versioinnit sai mut kuuntelemaan tätä levyä ja on kyllä kiva, että on tullut taas uusia versioita perinteisistä kappaleista. 
- Joulu valtaa sydämen. Antti Ketosen joululevyyn ihastuin viime vuonna ja se oli itseasiassa eka levy mistä aloitin joululaulujen fiilistelyn tänä vuonna. 
- Sydämeeni joulun teen. Veskun joululevyä on tullut kuunneltua vuosikaudet ja kuuluu vieläkin lemppareihin. 

page
3 x Joulukuun to do
- Osallistu joulukeräykseen. Kovasti haluaisin tänä vuonna ottaa osaa johonkin keräykseen tehdäkseni esimerkiksi jonkun vähävaraisen lapsen tai yksinäisen vanhuksen joulusta iloisemman. Ajatus siitä, että kuitenkin aika pienellä rahalla voi tehdä jollekin todella hyvän mielen jouluna, saa itsellekin hymyn huulille. 
- Mene kuuntelemaan joulukonserttia. Viime vuonna en ollut missään joulukonsertissa ja musta olis ihanaa mennä kirkkoon kuuntelemaan joululauluja. Oli se sitten jonkun artistin joulukonsertti tai jokin yhteislaulutilaisuus. 
- Leivo pipareita. Tätä en ole vielä kerennyt tehdä, mutta tottakai se kuuluu jossain kohtaa kuukautta leipasta edes pellillinen pipareita itse tehdystä taikinasta!

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sullakin! Liityin lukijaksi :-) Riisipuuro on ihan lempparia täälläkin! Oon myös hulluna riisifrutteihin, varsinkin pirkan omenakaneli-makuun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiva, että tykkäät ja tervetuloa seurailemaan :-) Riisipuuro on kyllä ehdottomasti yks lempparijouluherkku!

      Poista