tiistai 5. joulukuuta 2017

Joulun lahjatoiveet

joulutoiveet
1. Vaatehöyrystin. Luin parista blogista tuotearvostelut tällaisesta ja jos tää toimii niin kuin väitetään, niin täähän ois ihan lifesaver! Mulla on monta vaatetta, joita ei tuu juurikaan käytettyä ihan vaan sen takia, etten jaksa kaivaa silitysrautaa ja -lautaa esille ja silittää niitä. Siks tää kaikessa helppoudessaan olis todella kaivattu vempele.

2. Virkkuri 3. Selailin tätä kirjaa käsityömessuilla ja siellä oli monta kivaa ohjetta, joita haluaisin päästä kokeilemaan. Kirjasta vois saada vähän vinkkiä esimerkiksi kevään kurssitöihin. 

3. Kalenteri. Voi mikä työ onkaan löytää kiva kalenteri! Varsinkin jos haluaisi, että päivät olisivat pystysarakkeissa. Tässä Nunucon versiossakaan näin ei ole, mutta se on muuten niin kiva, että ehkä pärjään vaakasarakkeilla. Tai sitten, jos tontut löytävät jonkun muun kivan näköisen kalenterin, niin sekin passaa! (Itseasiassa tässä kalentereita selaillessani törmäsin myös tällaiseen, joka on kans kivan näköinen ja siinä ois jopa pystysarakkeet!)

4. Urheilupaita. Mulla on todellinen tarve pitkähihaisille urheilupaidoille ja tätä kyseistä H&M:n paitaa oon kattellut vaikka kuinka kauan, mutten koskaan oo viitsinyt ostaa. Nyt ajattelin, että olis hyvä sauma toivoo sitä lahjaksi!

+ Lahjakortit. Lahjakortit on aina toimivia lahjoja. Liikkeisiin olevat lahjakortit antavat luvan shoppailla hyvällä omalla tunnolla ja taas elämyslahjakortit vievät nauttimaan kivoista kokemuksista.

+ Suklaa. Tietysti. Tää on toivelistalla joka vuosi. Erityisesti simpukkasuklaarasia.

Olipa tänä vuonna jotenkin vaikea keksiä mitä toivoa! Mutta tässä nyt ainakin vähän vihiä siitä, mitkä jutut mua vois ilahduttaa :-) Toki luotan, että mun läheiset varmasti tietää millaisista jutuista tykkään, joten ylläripaketitkin ovat toivottuja! Millaisia juttuja sä oot toivonut tänä vuonna pukilta? :-)

2 kommenttia:

  1. Oii, ihanan näköinen blogi sulla ♥ Totesin myös, että oikeanlaisen kalenterin löytyminen on yllättävän vaikeaa, mutta sitten päädyin lopulta Suomalaisen kirjakaupan Maker 17-18 lukuvuosikalenteriin :D Lahjakortteja mäkin toivon, erityisesti just Suomalaiseen!

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, näin tän kommentin kyllä, mutta unohdin vastata! Kiitos hurjasti <3 Ja juu hyvän kalenterin löytäminen on kyllä haastavaa !:-D

      Poista