lauantai 23. joulukuuta 2017

Jouluisen to do -listan toteutuminen

DSC_0425
Vaikka en tällaista listaa aiemmin ole täällä jakanut (paitsi muutaman to do-jutun maininnut), niin ajattelin näin päivää aattoa ennen tarkastella, että mitä kaikkea jouluista sitä on tullut - tai ei ole tullut - tehtyä!

Joulutorilla käynti. Kertaakaan ennen en oo käynyt Tampereen joulutorilla tai Tallipihan joulussa, mutta nyt tuli käytyä. Oli kyllä mukavaa ja tunnelmallista, kuten kuvistakin ehkä näkyy. 
 
Joulukorttien lähettäminen. Tän vuoden joulukortit esittelin tässä postauksessa ja juuri ja juuri ne kerkesi myös postiin, vaikka meinasinkin unohtaa sen viimeisen lähetyspäivän!

DSC_0442
✔/Piparien paisto. Ööö, tein kyllä piparitaikinan, mutta se meni parempiin suihin sellaisenaan, eikä siis varsinaista piparin paistoa tapahtunut. 
 
Piparien koristelu. Vaikka omat piparit jäi puolitiehen, niin sain ottaa osaa äidin piparkakkujen koristeluun!

Joulukonsertissa käynti. Äh, tää jäi välistä tänäkin vuonna... 

The Joulukalenterin seuraaminen. Pari jaksoa vielä katsomatta, mutta muuten oon pysynyt hyvin vauhdissa mukana! Tää on kyllä hyvä. 

DSC_0501 Joulutorttujen teko. Ei kuulu mun suurimpiin jouluherkkuihin, joten jäi tänä vuonna tekemättä. 

Joulusiivous. Koti Raumalla jäi siistiksi ja jouluiseksi, mihin on sitten mukava palata!

Joululaulujen kuuntelu. Näitä on tullut kuunneltua jo lähes kyllästymiseen asti (huom. paino sanalla lähes)!

DSC_0448 ✔/ Joulukeräykseen osallistuminen. Joulupuu-keräykseen osallistuin, mutta Ole joulupukkina seniorille-keräys jäi multa nyt kuitenkin tänä vuonna välistä kiireellisen aikataulun ja ruuhkaisen ostoskeskuksen seurauksena. Ensi vuonna sitten vieläkin paremmalla menestyksellä!
 
Joululahjojen tekeminen, ostaminen ja paketoiminen. Tänään vielä viimeistelin Iskän villasukat, mutta nyt on kaikki valmista ja paketeissa!

Ihanaa ja rauhaisaa joulunaikaa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti