keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Ensimmäinen kesäpäivä ja muita kuulumisia

DSC_1590 DSC_1607 page

Tänään oli selkeesti kesän eka päivä. Tai ehkä se saatto olla jo eilen, mutta anyway. Napattiin nää kuvat tänään matkalla kauppaan. En voi uskoa, että tuolla pärjää topilla ja tuli vielä hiki! Ihan huippua. Tuskin tätä iloa kauan kestää, mutta nautin nyt näistä keleistä täysin rinnoin. 

Pääsiäinen meni mukavan rennoissa meiningeissä. Tehtiin parina päivänä puuhommia, käytiin Viljamin siskon luona syömässä ja nähtiin kaveriporukalla tupareiden merkeissä. Pääsiäisviikonlopulle osui myös mun synttärit, joita käytiin juhlistamassa siskon ja parhaan ystävän kanssa lauantaina. Käytiin tsekkaamassa Tampereen saunaravintola Kuuma ja nautiskeltiin muutamat synttäridrinkit. Sain myös ihania lahjoja, kuten Jannalta kahdet korvakorut (ja jättikindermunan!! Sitä ei sovi unohtaa) sekä Lauralta ja Elisalta lahjakortin brunssille. Ihan jees olla 25, eikä tässä sen kummempia ikäkriisejä oo tullut podettua. 

Elämä on siinä kohdassa, että moni asia tulee muuttumaan ja tällä hetkellä on monta juttua mitä odottaa. Ensinnäkin odotan papereiden ulos saamista. Viimeisiä opintopisteitä sekä gradun arviota odotellaan paraikaa ja pian oon valmis ope. Paljon työhakemuksia on tullut raapusteltua, mutta ei niillä paljoa ole virkaa vielä tässä kohtaa, kun ei ole pätevyyttä. Valmistumisen myötä on myös aika jättää Rauma taakse ja meistä tuleekin kesäkuun alussa nokialaisia. Katseltiin kämppiä vähän ympäri Pirkanmaata ja Nokialta sitten tärppäsi. Odotan tulevaa elämänvaihetta (eli muuttoa ja töihin siirtymistä) innolla! Tosi jännää. 

Elämänmuutosten lisäksi mielessä on jo kovasti tuleva kesä. Alkukesästä on tiedossa mun ja Viljamin yhteiset valmistujaispippalot sekä kesäreissu valmistumisen kunniaksi. Molemmista oon ihan täpinöissäni! Pelkästään ajatus kesästä, lämmöstä, rentoutumisesta ja vastuun vähenemisestä saa suupielet hymyyn. Jotenkin tää kevät on saanut mut niin väsyneeksi, että odotan lomaa malttamattomana.

Siinä mun kuulumiset hyvin pähkinänkuoressa. Energistä loppuviikkoa sulle! Onneks pian on taas viikonloppu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti