torstai 4. huhtikuuta 2019

Heipat maaliskuulle

DSC_1659

Maaliskuun...

Yleinen fiilis: Maaliskuussa alkoi olla helpottava fiilis koulutehtävien vähentyessä ja päivien pidentyessä, yleisesti fiilis oli aika jeppis! 

Kohokohta: Gradun palautus. Puoltoista vuotta tahkottu ja nyt se on vihdoin tarkastusprosessissa! Iso lasti hartioilta tippui pois. 

Katsotuin TV-sarja: Netflixiä tai muuta ei oo tullut nyt katottua, mutta telkkarista oon katsonut mielelläni esimerkiksi Supernanny Suomea, Temppareita ja tietysti Sohvaperunoita!

Kivoin aktiviteetti: Ristikoiden teko. Tästä on tullut mulle kyllä kiva vapaa-ajan aktiviteetti ja oon saanut Viljaminkin mukaan ratkomaan! 

Mieluisin ostos: Linssihiutaleet! Eli linsseistä tehdyt murot. Paulunsin uutuus maussa chiansiemen & kaneli. Nää murot on aika hintavia, mutta hyvää ja terveellistä! 

Ekojuttu: WWF:n ilmastokummiksi liittyminen! 

Luukutetuin biisi, levy tai soittolista: Podcastit on tulleet mun elämään niin vahvasti, ettei enää tule päivittäin kuunneltua musiikkia... Mutta ehkä eniten on tullut luukutettua edelleen Ruusuja ja etenkin biisejä Käärmeen sisällä sekä Iltoja pitkin!

Lemppari syötävä: Irtokarkit. En oo pitkään aikaan ostanut irtokarkkeja, mutta tässä kuussa on tullut ostettua muutamankin kerran! Nams. Plus ne linssimurot!!

Päässä pyörinyt haave: Kämppähaaveilu jatkuu sitä vahvempana, mitä lähempänä ollaan kesää... 

Elämys, kokemus, retki, reissu tai muu hauskanpito: Vietettiin äitin synttäreitä mun sisarusten ja äitin kanssa pakohuonepelin ja ulkona syömisen merkeissä. Oltiin hyvä tiimi pakohuoneessa ja päästiin jopa ulos - tosin muutama sekunti ajan loppumisen jälkeen. Oli kyllä hauskaa ja varmasti mennään joskus uudemmankin kerran!  

Muut kivat asiat: Tähän kohtaan en pysty muistamaan muuta kuin EU:n parlamentissa läpi mennyt muovikielto! Jos uutinen on mennyt ohi, niin voit lukea asiasta esim. täältä. Tää on niin super juttu!

Sellainen oli maaliskuu. Huhtikuuta on eletty nyt neljä päivää ja mulla on hyvä fiilis tästä kuusta! Ainakin ensimmäiset päivät on menneet oikein mukavasti, joten toivottavasti hyvä fiilis jatkuu. Ihanaa torstain jatkoa sulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti