torstai 20. syyskuuta 2018

15 x Jatka lausetta

IMG_1059 Viimeaikoina... Oon stressannut ihan liikaa päättöharjottelusta. Jollain tavalla ahdistaa jokainen tunti mitä menee pitämään, koska aina kuitenkin joku asia menee eri tavalla kuin oli ajatellut ja sitten on inhottavaa ottaa vastaan palautetta, kun jo tietää, ettei ollut niin hyvä, kuin haluaisi...

Seuraavaksi ajattelin... Syödä välipalaa ennen kuin lähden tanssikurssille! Jep, tiiviskurssi tuli käytyä ja sellainen palo jäi, että otin heti selvää Rauman tanssikursseista ja se olikin sitten menoa... :-)

En ymmärrä... Ihmisiä, jotka ummistavat kokonaan silmänsä ympäristön tän hetkiselle tilalle ja hokevat mantraa "ei yksi ihminen pysty kuitenkaan mitenkään vaikuttamaan."

Muistan ikuisesti... Sen hetken, kun sovittiin Viljamin kanssa, että aletaan seurustella. Se oli ihanaa, mutta samalla olin myös aika kauhuissani, koska en ollut ikinä ennen seurustellut, enkä yhtään tiennyt millaista se on! Haha.

En osaa päättää... Mitä teen ensi kesänä. Ei sitä nyt kai vielä tarvitsekaan päättää, mutta kovasti oon pohtinut, että viettäisikö perinteistä kesää Suomessa vai hakisiko kesätöihin ulkomaille... Muutenkin on tullut paljon mietittyä, mitä valmistumisen jälkeen oikein tapahtuu ja mitä haluaa tehdä, kun on kuitenkin kaikki ovet avoinna.

page Päivän paras juttu... Kun sai nukkua pitkään. Uskon myös, että illan tanssikurssi tulee oleen huippua.

Kaikista pahinta on... Kun tajuat, et asia mihin oot nähny vaivaa, on kadonnu taivaan tuuliin. Tältä musta tuntu silloin, kun mun edellisestä blogista vaan yhtäkkiä katos kaikki kuvat (tai siis photobucket ei enää näyttänyt niitä mun sivuilla ellen ois maksanu jotain ihan jäätäviä summia) ja viimesimpänä eilen kun meinasin muokata loppuun meidän reissuvideon Repovedeltä (siitä puuttu siis musat enää), niin totesin pitkän hakuprosessin päätteeks, että oon vissiin jossain vaiheessa poistanu ne videon pätkät tallentamatta niitä mihinkään. Se siitä reissuvideosta.

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... Valmistuminen ajallaan ja hommien saaminen kasaan hyvissä ajoin, jotta pääsisi keväällä jo aikaisin töihin.

Minulla on pakkomielle... Katsoa aina jotain sarjaa tai vastaavaa samalla kun syön. Nyt oon alkanut katsoa enemmän youtube-videoita, koska ei viitsi aina alottaa uutta pitkää jaksoa katsomaan kun syön vaikka välipalaa :-D

Söin tänään... Kukkakaali-porkkana-kuskusia ja sellasta hyvää paneroitua kasvispihviä (aika hyvän annoksen sai kaapin jämäaineksista, kun ei millään jaksanut lähteä kauppaan).

IMG_1055 Tekisi mieli... Suklaata. As always.

Ärsyttävintä on... Kun monet jättää päivämäärämerkinnöistä sen viimeisen pisteen laittamatta. 20.9 on kaksikymmentä piste yhdeksän ja 20.9. on kahdeskymmenes yhdeksättä. Ettäs muistatte! :-D

Minusta on söpöä... Kun päästät lapsen suojatien yli ja sit hän heiluttaa iloisesti kiitokset.

Hävetti... Kun olin tavuttanut väärin taululle harkassa ja sain kuulla siitä jälkikäteen tuntia seuranneilta :-D Näitä sattuu!

Olenko ainoa, jonka mielestä... Mielummin syö sokerin sokerina, kuin ottaa tilalle makeutusaineita. Itse pidän makeutusaineita pahempana myrkkynä, kuin sokeria, joka tulee kuitenkin luonnosta.

Mitäs teidän torstaihin kuuluu? Meitsi ainakin oottaa jo viikonloppua aika kovaa, vaikkei mitään suunnitelmia olekaan. Onhan viikonloppu kuitenkin aina viikonloppu. Tsemppiä viikon viimeiseen arkipäivään ja hyvät viikonloput jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti