maanantai 10. syyskuuta 2018

Puutarhajuhlia ja päättöharjottelua

DSC_0150 page DSC_0035 page2
Viimeisimmät kuulumiset:
  • Viime viikolla järkättiin lukuvuoden aloituspippaloita eli meidän ainejärjestö Lokillan puutarhajuhlia (mistä nämä kuvatkin siis on). Rentoa fiilistelyä, kakkubuffetia ja livemusiikkia. Oikeen kivat juhlat saatiin aikaseksi ja sääkin suosi. Puutarhajuhlat on ollut koko opiskeluiden ajan yks mun lemppari tapahtumista ja oli kiva päästä tänä vuonna itse järkkäämään ja kuvailemaan illan meininkiä. 
  • Viimeinen yliopistovuosi on nyt polkaistu käyntiin. Kauheesti haluaisin jo työelämään, mutta kyllä se myös jännittää. Pelottavaa jättää tutut opiskeluympyrät taakse ja lähteä kohti tuntematonta. Mutta toisaalta oon jo niin valmis elämässä seuraavaan vaiheeseen ja uusiin haasteisiin. 
  • Syksy aloitettiin päättöharjottelulla, joka alkoikin aika nopealla aikataululla. Huomenna mulla on jo ensimmäinen opetettava tunti, joten viime viikon sai väkästellä jakso- ja tuntisuunnitelmia. Aika paljon jännittää, että miten harkka tulee menemään, koska viime harkasta jäi vähän tahmee fiilis. Ärsyttää, kun ei osaa olla vielä niin hyvä opettaja, kuin haluais. 
  • Lukukauden alun kunniaks päätin myös freesata omaa ulkonäköä leikkauttamalla hiuksista kiitettävän määrän pituutta pois. Olin ekaa kertaa ammattikoululla parturi-kampaaja-opiskelijoiden käsittelyssä ja oon kyllä tosi tyytyväinen saamaani palveluun. Positiivista näin opiskelijana on myös säästää pitkä penni palvelusta, joka ammattilaisella maksaisi ainakin kaksin- tai kolminkertaisesti (terveisin "en oo raaskinut käydä kampaajalla kolmeen vuoteen"). Tykkään tästä lyhkäsestä tukasta tällä hetkellä tosi paljon!
  • Olin eilen tanssikurssilla ja se oli ihan super hauskaa! Tää tiiviskurssi koostuu kahdesta kolmen tunnin setistä, missä opetellaan alkeet fuskuun ja buggiin. Innolla odotan jo ensi sunnuntaita! Tanssiminen on vaan niin kivaa ja toivottavasti tän kurssin myötä uskaltautuisin sinne oikeallekin tanssiparketille... 
  • Viimeinen vuosi opiskeluja on aiheuttanut tälle haaveilijalle sen, että alan jo kuumeisesti miettiä, että mitäs tän jälkeen. Viime aikoina mut on siis löytänyt usein selailemasta milloin asuntoja ja milloin uutta autoa... Haaveilusta saa kumman paljon hyvää mieltä ja puhtia puurtamiseen! 
Energistä maanantaita jokaiselle! Millä mielin sun viikko on lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti