sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Vegaaniset Snickers-palat


DSC_0211Snickers on ollut mun yks suosikki suklaista läpi elämän ja nää Snickersin makua huomattavasti muistuttavat makupalat on siksi olleet myös kovasti mun makuun. Kummitädiltäni oon joskus tämän ohjeen saanut ja näitä konvehteja on tehty niin jouluksi kuin mun YO-juhlan kahvipöytäänkin. Tällä kertaa tein näitä siskon synttärijuhliin ja ennen kuin aloin tehdä näitä, niin tajusin, et hei, näähän sattuu olemaan myös vegaanisia! Ihan noin vaan muuttamatta yhtäkään ainesosaa toiseen versioon. Ja se jos mikä oli kiva oivallus. Nää on nimittäin ihan super hyviä ja voin väittää, että kaikki ketkä tykkäävät maapähkinöiden ja suklaan yhdistelmästä, niin tykkää näistä! Ja mikä parasta, on näiden valmistaminen suht yksinkertainen ja nopea prosessi. Alla ohje näihin suussa sulaviin makupaloihin!

DSC_0215
Snickers-palat
n. 30-40 palaa 

Ainekset:
170g maapähkinävoita
2 dl vaaleaa siirappia
1 dl sokeria
9 dl riisimuroja
175g tummaa suklaata

Valmistus:
1. Sekoita maapähkinävoi, siirappi ja sokeri suuressa kattilassa. Kiehauta, kunnes sokeri on sulanut, ja sekoita.
2. Lisää riisimurot seokseen ja sekoita. 
3. Kaada massa suorakulmion malliseen vuokaan ja tasoita.
4. Sulata suklaa ja kaada se massan päälle. Levitä tasaisesti.
5. Anna suklaan jähmettyä huoneenlämmössä. Leikkaa tämän jälkeen paloiksi. 
6. Nosta palat jääkaappiin kovettumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti