sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Majakkalyhty pihan suunnannäyttäjäksi


IMG_1474 IMG_1477 IMG_1482
Tässä mun ja äitin yhteinen askarteluprojekti, joka koristaa nyt äitin etupihaa. Löydettiin tän majakkalyhdyn idea Taika -askartelulehdestä ja innostuttiin ideasta. Myöhemmin selvisi, että nää on vissiin jo ihan vanha juttu ja että ollaan aika myöhässä tän innostuksen kanssa, mutta eipä sillä mitään väliä ole. Käytiin Minimanista shoppailemassa kolme eri kokoista saviruukkua ja aurinkokennolamppu sekä bauhausista ostettiin suihkutettava lakka. Kotoa löytyi valmiiksi kalkkimaalia sekä liitutarrateippiä, joten noiden ostosten jälkeen päästiin hommiin. 

Maalattiin ruukut, leikattiin teipistä oikeat palat ja sahattiin aurinkokennolampusta varsi pois, jotta saatiin se kuumaliimattua majakan huipulle. Ruukut suihkuteltiin vielä lakalla, jotta maali pitäisi ulkona paremmin. Yksinkertaisten työvaiheiden jälkeen saatiin koottua majakka ja asetettua se paikalleen kukkapenkkiin pienen puun alle. 

Majakasta tuli super söpö ja oli kivaa viettää äidin kanssa yhteistä aikaa tän pikkuprojektin parissa. Harmi, ettei tästä tullut otettua kuvaa iltahämärällä, kun majakassa olisi ollut valo päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti