perjantai 28. syyskuuta 2018

Eteisen lipastolle raikkaampi ilme

K A T E G O R I A : K O T I & S I S U S T U S

DSC_0284

Ennen
DSC_0008 Meidän eteisen lipasto on ollut oikeastaan aina se paikka, mihin kaikki tavarat kerääntyy. Kun tulee ovesta sisälle, on helppo vaan nakata kaikki kamat lipaston päälle. Sitä varten lipaston päällä olikin esimerkiksi mun virkkaama kori, johon sai viskattua lompakon, silmälasikotelon ynnä muuta kamaa nopeasti säilöön. Aloin kuitenkin kaivata seesteisempää lookkia lipastolle, joten siirsin kaiken irtokaman lipaston laatikoihin tai muualle asuntoon parempaan paikkaan. Sitten vain toteuttamaan miellyttävämpää ilmettä!

Jälkeen

DSC_0276 DSC_0270 DSC_0275 DSC_0283
Tämä ilmeen uudistus ei vaatinut kuin neljän euron panostuksen ja vähän vaivaa tavaroiden uudelleen järjestelemiseksi! Mun yks suosikki kynttiläsomisteista eli tämä suloinen norsuperhe löysi uuden kodin lipaston päältä (älkääkä kiinnittäkö liikaa huomiota tuohon kamalan ryppyiseen liinaan) ja myös porrastaulu löysi itselleen hyvän paikan tuosta lipaston yläpuolelta. Kun vielä keksisi siihen jonkun uuden kivan lausahduksen... Norsuperheen kaveriksi halusin jonkun kivan kukan ja Honkkarin valikoimasta mukaan lähti tuo kaunis, vaivaiset neljä euroa maksanut orkidea. Saa nähdä kuinka kauan se pysyy hengissä!

Oon kyllä tähän muutokseen tyytyväinen ja on kiva, kuin näin pienellä vaivalla saa kodista vähän eri näköisen. Nyt siirryn viikonlopun viettoon ja se kuluu niinkin hyvässä seurassa kuin oman siskoni kanssa! Janna tosissaan tulee Raumalle kyläilemään ja tiedossa on ainakin sulkapalloilua, herkuttelua, Vain elämää -kisakatsomoa ja lavatansseja. Varmasti huippu viikonloppu tulossa! Ihanaa viikonloppua myös ruudun sille puolen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti