perjantai 1. maaliskuuta 2019

Heipat helmikuulle

DSC_1437

Hyvää maaliskuun ensimmäistä! Tässä just viettelen "hiihtolomaa"  (eihän meillä oikeesti mitään lomaa ole, mutta päätin ottaa sit omaa lomaa) ja tänään suunnitelmissa olis mennä kummitytön kanssa katsomaan uusin Risto Räppääjä! Kivaa. Nyt vielä paluu hetkeksi helmikuuhun ja tässä mun helmikuu pähkinän kuoressa:

Helmikuun...

Yleinen fiilis: Helmikuu on mennyt super nopeesti ja piristänyt on erityisesti valon lisääntyminen. Oon kuitenkin huomannut olevani vähän loman tarpeessa ja nyt otinkin tämän viikon itselleni hiihtolomaa. Eiköhän ensi viikolla jaksa sitten taas tarttua tiukemmin jäljellä oleviin kouluhommiin!

Kohokohta: Kyllä se taitaa olla Talvipäivät, vaikken ois uskonut. Talvipäivät on siis opettajaopiskelijoiden koko viikonlopun kestävä tapahtuma, joka taitaa olla Suomen suurimpia opiskelijatapahtumia (tänä vuonna meitä oli joku 2600 opeopiskelijaa juhlimassa). Tapahtuma järjestettiin tänä vuonna Raumalla, joten toimin myös vapaaehtoisena Talvipäivillä. Sekä vapaaehtoisvuoro että keikat ja muut tapahtumat olivat kaikki ihan tosi kivoja ja nautin viikonlopusta paljon enemmän kuin olisin osannut etukäteen odottaa! 

Katsotuin TV-sarja: Mainitsin jo viime kuussa Youngerin, mutta mun on pakko mainita se uudestaan ihan sen takia, että viime kuussa se vielä oli ihan kivaa ajanvietettä, mutta nyt helmikuussa vasta jäinkin kunnolla koukkuun! Yhtenä päivänäkin katsoin joku 12 jaksoa kyseistä sarjaa ja varmaan arvata saattaa, että kaikki viis kautta on nyt katsottu.... Huoh, koskakohan tästä tulee lisää jaksoja?? 

Kivoin aktiviteetti: Jäällä kävely. Pelottavaa, mutta hauskaa. 

Mieluisin ostos: Mun oli pakko ostaa Prismasta sellainen ihana muumi-tunika, kun oon kyylännyt niitä netistä, mutten oo koskaan viitsinyt tilata. Nyt niitä oli sopusuhtaiseen hintaan tarjolla lähikaupassa, niin pakkohan sieltä oli yks kotiuttaa (vaikka oisin voinut kyllä useammankin ottaa, jos budjetti ois sallinut...). Tunika on ihana vaaleanpunainen ja nyt vain ootan keväisiä kelejä, että pääsen käyttämään sitä sukkisten kanssa!

Ekojuttu: Vihdoin sain aikaiseksi virkattua itselleni kestovanulappuja!! Tääkin ollut to do -listalla vaikka kuinka kauan.

Luukutetuin biisi, levy tai soittolista: Ruusut on ollut kovassa luukutuksessa! Ruusujen lisäks F:n Kärpänen on soinut usein. 

Lemppari syötävä: Nyt ei kyllä tuu mieleen mitään, mitä oisin hamstrannu tai mitä oisin erityisesti nautiskellut tässä kuussa. 

Päässä pyörinyt haave: Oon haaveillu paljon kesäreissuista!

Elämys, kokemus, retki, reissu tai muu hauskanpito: Talvipäivillä Ruusujen keikka! Aiiiivan super. 

Muut kivat asiat: Ainakin noin kaksi kuukautta hukassa olleen muistikortin löytyminen & ystävänpäivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti