keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Koti ja loma

K A T E G O R I A : K O T I & S I S U S T U S

DSC_0857 page4 DSC_0902 page3
Eilen oli viimeinen tentti ja sitä myöden myös tän lukukauden viimeinen virallinen koulupäivä!  Jes. Vaikkei se toki sitä tarkoitakaan, että kouluhommat vois nyt vaan heittää unholaan. Valoa on kuitenkin nähtävissä tunnelin päässä, sillä eilen ja tänään sain palautettua viimeiset kässän raportit (yli puoli vuotta myöhässä) ja jos ne vain menee läpi, niin saan vihdoin kässäopen pätevyyden! Myös tän syksyn hommat alkaa näyttää ihan hyvältä tai ainakaan kauheasti ei jää keväälle roikkumaan. Gradukin on edennyt mukavaa vauhtia, joten stressiä senkään puolesta ei tarvitse ottaa. 

Nyt vaan nautin siitä, että saan tehdä kouluhommia kotisohvalta käsin eikä tarvitse raahautua koululle. Voi vaan maata pieruverkkareissa ja nautiskella jouluisesta kodista. Vaikkei me täällä tietysti joulun pyhiä vietetä, niin mulle on tärkeetä, että koko joulukuun saan olla tonttujen ja tunnelmavalojen ympäröimänä. 

Vielä ensi viikko tunnelmoidaan täällä Raumalla, jonka jälkeen lähdetään koko joululomaksi pois. Apua, joulu on jo ihan kohta täällä! Ja mulla on joululahjat viä ostamatta ja kortitkin vielä kesken... Ou shit, tuun saamaan näistä viä stressin aikaseks. Joko siellä on kaikki joululahjat hankittu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti